A împușcat un câine în timpul unei partide de vânătoare, dar s-a ales cu dosar penal

Un tânăr din Beclean, care ar fi împușcat un câine în timp ce participa la o partidă de vânătoare, s-a ales cu dosar penal și este cercetat de oamenii legii pentru infracțiunile de uz de armă fără drept și uciderea animalelor.

”La data de 7 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliție orașului Beclean au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un câine proprietatea sa, folosit la paza unei turme de ovine, a fost împușcat, evenimentul având loc în extravilanul localității Figa. La fața locului s-a deplasat o grupă operativă formată din polițiști ai Biroului pentru Protecția Animalelor și polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au identificat un tânăr de 27 de ani, din Beclean, vânător, cât și un câine care prezenta leziuni la nivelul membrelor posterioare. Din primele verificări, tânărul, care se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în extravilanul localității Figa, ar fi executat două focuri de armă, unul în plan vertical și unul în direcția unui câine, provocând rănirea acestuia și ulterior decesul”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal ș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

One comment

  1. La puscarie cu criminalul

    Asta nu e vanator, asta e un CRIMINAL!
    Unor dobitoci dornici de crime li se permite sa foloseasca arma.
    Puscaria!

error: Content is protected !!