Sistemul se prăbușește! Poliție și acuze GRAVE la Maieru și Rodna! „S-au dat 2 buletine de vot: atât pentru primar, cât și pentru președinte C.J! … vor să câștige alegerile FURÂND!”

Poliția a fost chemată la Maieru și Rodna, comune-cheie în județul Bistrița – Năsăud, care împreună au peste 12.000 de locuitori. Scandalul e-n plină desfășurare, se iau declarații și se-adună probe. Acuzațiile țin de FRAUDAREA votului, iar ancheta e-n plină desfășurare!

Primari pe funcție sunt Vasile Borș (PSD) și Valentin Grapini (PSD).

Schema a fost simplă: unor alegători stabiliți dinainte, li s-a dat spre ștampilare 2 buletine de vot , în plus: unul pentru PRIMAR și unul pentru președinte CJ.

Robert Sighiartău a postat un clip LIVE, pe facebook! Acuză că se FURĂ voturi și cheamă lumea la vot MASIV!

Oameni buni, din păcate toate informațiile pe care le-am avut eu în urmă cu două zile se adeveresc. Suntem la Maieru, unde deja au loc probleme foarte mari, pentru că s-au dat două buletine de vot și la primar și la  președinte de Consiliu Județean, la oamenii lor. Tocmai ca să ne fure!

Există o singură variantă pentru a-i combate: Ieșiți masiv la vot!

Ieșiți la vot în zona urbană, în zona rurală peste tot . Oamenii ăștia trebuie trimiși acasă !

NU pot ei fura, cât puteți voi vota!  Oameni buni de aceea vă rog și insist mergeți masiv la vot.

La Rodna se întâmplă același lucru : se plătesc voturi! 

La Sânmihaiu de Câmpie au fost aduși tot felul de oameni din toate părțile , oameni vulnerabili, care nici n-au știut unde merg! Doar pentru că vor ei să își câștige alegerile FURÂND. 

Oameni buni, haideți să- i sancționăm !

Ieșiți masiv la vot! Peste tot! 

Doamne ajută.

Procesul de vot a fost SUSPENDAT! Dosar PENAL pentru fraudă la vot!

Comunicat IPJ!

Astăzi, 9 iunie, un consilier local al unui partid politic a depus o sesizare cu privire la faptul că, la o secție de votare, locțiitorul vicepreședintelui secției de votare ar fi dat în decursul acestei zile, către 2 persoane diferite, câte 2 buletine de vot pentru alegerea primarului.

A fost suspendat procesul electoral pentru numărarea buletinelor de vot și pentru a se putea stabili dacă buletinele de vot au fost introduse în urna sau nu, iar ulterior a fost reluat procesul de votare la secție.

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de fraudă la vot. – a transmis IPJ, în regim de urgență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!