EL e tânărul care a MURIT în accidentul de azi. Prietenul său s-a răsturnat cu BMW-ul cu volan pe dreapta, după o depășire calculată-greșit! Cristian Boros (31 de ani) a decedat pe loc!

Boros Cristian în vârstă de 31 de ani a decedat astăzi , în urma unui tragic accident de mașină, produs pe raza localității Blăjenii de Jos. Tânărul se afla într-un BMW cu volan pe dreapta, condus de un prieten de-al său. În total, în mașină se aflau 4 persoane ( 2 băieți și 2 fete).

 

A depășit GREȘIT și s-a răsturnat cu BMW-ul cu volan pe dreapta! 1 tânăr a decedat și 3 victime au fost rănite !

Se pare că în urma unei depășiri, șoferul BMW-ului cu volan pe dreapta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, iar Cristian Boros a fost proiectat în afara mașinii.

În accident au fost implicate patru victime, dintre care una a fost proiectată prin parbriz și găsită de către echipajele medicale cu leziuni incompatibile cu viața. Celelalte trei victime sunt conștiente si sunt evaluate la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că pe DJ 151, un autoturism cu volan pe dreapta, condus de un tânăr de 32 de ani, din Bistrița ar fi depășit un alt autoturism care circula pe aceeași direcție de mers, acroșându-l ușor, după care a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile.

Se continuă cercetările de către polițiștii rutieri din Beclean pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul evenimentul. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul BMW-ului poate fi acuzat de omor din culpă.

Cristian Boroș (31 de ani) era căsătorit și avea 2 copii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

10 comments

 1. Fututi morti tai de pula ce esti de sofera de tota pula

 2. Tot văd fel de fel de accidente în care sunt implicate mașini cu volan pe dreapta, multe pe fondul vitezei și neadaptea la condițiile de drum! De ce oare ne grăbim atât? Oare nu este mai prețioasă viața decât un moment de adrenalină? Tinerilorrrrr!! Lăsați teribilismul și respectați legislația pe cât posibil! Viața voastră și a altor participanți la trafic este în joc.
  CONDOLEANȚE FAMILIEI!

 3. D ZEU SA L ODIHNEASCA IN PACE SI PUTERE PTR FAM LUI

 4. Mare Gunoi esti Alex cum vorbesti asa A MURIT UN TATA A 2 COPII jur ca esti mai rau decat un Animal SA MI BAG PULA IN TOTI MORTI TAI

 5. Dumnezeu sa te odihnească în pace Fratele meu si Condoleanta familie((

 6. Bai nenorocitule nu ți rușine cum vb

 7. Mai nenorocirile asa vorbești de nepotul meu datiar Dumnezeu ție asa un accident

 8. Alex maine poti fii tu in locu lui…

 9. Bagamias pula in tine de gunoi….Te bucuri la necazul altor….imi sugi pula de muie

 10. Pagubă-n ciuperci!

error: Content is protected !!