AJOFM Bistrița-Năsăud organizează, pe 17 mai, Bursa generală a locurilor de muncă

Luna viitoare, pe 17 mai, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud va organiza Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul se va desfăşura la Hotel Bistrița din municipiu și va începe la ora 10:00. Bursa se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Agenţii economici din judeţul Bistriţa-Năsăud care oferă locuri de muncă vacante sunt invitați să participe la Bursa generală a locurilor de muncă. Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: ajofm.bn@anofm.gov.ro.

Detalii suplimentare sunt disponibile la sediul instituţiei din Bistriţa, str.Lalelelor, nr.3A sau la nr. de tel: 0263 – 236296.

One comment

  1. Minunat, dar informațiile ar putea fi traduse și pentru non-naționali, astfel încât și aceștia să poată afla aceste informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *