Ambulanța Bistrița-Năsăud caută șofer pentru autosanitară. Ce condiții sunt impuse?

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud organizează în perioada cuprinsă între 3 noiembrie 2017 și 8 decembrie 2017, concurs pentru ocuparea unui post vacant în cadrul instituției. Este vorba despre un post de șofer autosanitară II în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat pentru Staţia Centrală Bistrița.

Angajarea se va face pe perioadă nedeterminată,  iar concursul va consta în trei probe. După etapa de selecție a dosarelor, candidații vor susține o probă scrisă, una practică și un interviu.

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții: să aibă minim 12 clase absolvite cu diplomă de Bacalaureat, să dețină permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B şi C. De asemenea, candidații trebuie să dețină o diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier acreditat prin ordin al ministrului Sănătăţii și minim 3 ani vechime ca şofer/conducător auto profesionist (demonstrabil pe carte de muncă sau similar şi permis de conducere categoria C de 3 ani) impliniţi la data depunerii dosarului de concurs.

Dosarele de concurs pot fi depuse în perioada 10 – 23 noiembrie, după care vor fi studiate și se vor selecta cele care îndeplinesc toate criteriile impuse. Lista candidaților selectați va fi afișată în data de 24 noiembrie, iar probele scrise și practice se vor susține în 29 noiembrie. Interviul va fi susținut pe 6 decembrie, iar rezultatele finale se vor afișa pe 8 decembrie.

Dosarele de concurs se depun la Sediul Central al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud de pe strada Ghinzii, numărul 26A. Mai multe informații se pot obține și la numărul de telefon 0263/217 055.

One comment

  1. Spaga care este sfanta sau pe datorie daca are pe cine trebuie! Astea-s conditiile de angajare !

error: Content is protected !!