VIDEO: Aurelian Pavelescu (PNȚCD) crede că Ana Birchall e un ministru DECENT, potrivit pentru Ministerul Justiției! Liderii PSD din Bistrița au râs pe sub mustăți, la răspunsul șefului PNȚCD!

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu a vorbit la Bistrița despre polticile Iohanniste prin care țara se află în haos, în opinia sa. Discursul PSD-ist a fost preluat de avocatul Pavelescu, cel care în vizitele sale prin filialele PSD face incursiuni istorice din perioada FSN-istă și arată trecutul ascuns al unor personaje din PNL, fără însă a prezenta și politicile lui Iliescu, Silviu Brucan, Dragnea, Codrin Ștefănescu, Eugen Nicolicea…

Reporter: – Sunteți avocat și vreau să vă întreb dacă o considerați pe Ana Birchall ca fiind un ministru emblematic pentru România, ca Ministru interimar al Justiției?

râsete ale PSD-iștilor prezenți:– Ăăăă miniștri sunt numiți de partide… de-asta câștigă voturile oamenilor … și mie mi se pare că Ana Birchall și în celălalt minister, este un ministru decent. Ministru este cel care ia decizii politicie! De ce n-ar fi bună? Era mai bun Predoiu, era mai bun Stoica, cel care a înființat SIPA?

Reporter: – de-asta v-am întrebat … ca fiind profesionist…

Aurelian Pavelescu: – Sunt persoane… eu îl cunosc pe Valeriu Stoica, printre cei mai buni civiliști din țară… un profesionist, profesor la Universitatea București… dar el a semnat ordinul de înființare a SIPA. Vorbim acum despre persoane care sunt trimise de partide politice…. asta e regula democrației! Și în ce privește pe doamna Birchalll, chiar mi se pare un ministru decent!

Despre Ana Birchall: deputat de Vaslui și acum, Ministru interimar al Justiției!

În perioada ianuarie-iunie 2017, a fost Ministru delegat pentru Afaceri Europene în Guvernul României. Începând cu 29 ianuarie 2018 a fost viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Activitate profesională:

25 aprilie 2019 – prezent: Ministru interimar al Justiției în Guvernul României
29 ianuarie 2018 – aprilie 2019: Viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României în Guvernul României.

Filmulețul contoversat, DISPĂRUT de pe internet!

 

În luna septembrie 2008, în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare, practic exact în ziua în care era confirmată drept candidată pentru un loc în Camera Deputaților, Ana Birchall a făcut obiectul unui alt scandal, pornit de reporterul Iosif Buble de la Antena 1 confirmându-se astfel campania de denigrare și defăimare începuta în iunie același an. Iosif Buble a lansat pe internet o înregistrare video, de 34 secunde, în care o femeie care aparent prezenta semnalmentele Anei Birchall și un bărbat necunoscut erau prezentați în ipostaze intime.

Ana Birchall a negat vehement zvonul că ea ar fi protagonista filmului și a adus ca probă în acest sens o expertiză criminalistică din care reiese foarte clar că în film apare o altă persoană, cu o fizionomie diferită.

2 comments

  1. Balan Marius-ecologist PV

    Pavelescu este groparul Pntcd si ar fi bine sa faca o scufundare pe langa sirena din poza fara masca pe bot si fara oxigen. Poate vede ceva mai interesant decat partidul pe care l-a omorat .

  2. Trup de sirena intr-un costum demodat din anii 50. Pacat ca nu vedem mai mult . Si Pavelescu a zis un caca-maca. Pt asta a venit la B-ta groparul PNTCD ?

error: Content is protected !!