Apă potabilă din cisternă pentru bistrițenii afectați de defecțiunea de pe strada Sucevei

Încă din această dimineață, angajații companiei Aquabis, principalul furnizor de apă din municipiul Bistrița, lucrează în vederea remedierii unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Având în vedere că a fost vorba despre o defecțiune și nu despre o intervenție programată, cei de la Aquabis nu au apucat să anunțe oamenii să își facă provizii. Astfel, localnicii de pe străzile Sucevei, Emil Gârleanu și Aleea Fântânele s-au trezit fără apă la robinet, așa că pentru moment au fost nevoiți să își procure apa din alte surse.

Și unii bistrițeni care locuiesc pe străzile Andrei Mureșanu, Calea Moldovei și Intrarea Muncelului au fost afectați de această defecțiune. Ei au luat cu asalt magazinele din apropiere, cumpărând bidoane cu apă. Asta până când Aquabis a trimis în zonă cisterne cu apă potabilă. La scurt timp, s-au format chiar și cozi.

Angajații Aquabis speră ca problemă să fie remediată în cursul acestei zile și furnizarea apei potabile să fie reluată.

21362996_696984853825959_1062811672_n

One comment

  1. Neseriozitatea este la ea acasa …pt o țeavă le trebuie 12 ore…pana cand atata nesimțire….edilul Crețu e interesat de pista de ani…RUSINE AQUABIS !!!RUSINE PRIMARIA BISTRIȚA!!!

error: Content is protected !!