Apel umanitar! Un motociclist bistrițean luptă cu o boală grea și are nevoie de ajutor

Un bistrițean, membru în comunitatea de motocicliști din Bistrița, are nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticat cu o boală grea. Motocicliștii îi sunt alături și fac apel la toți cei care doresc să dea o mână de ajutor.

“Suntem la începutul sezonului moto 2024 și majoritatea ne facem planuri, căutam locuri noi de vizitat sau orice alt motiv să ieșim cu motocicletele, să revedem prieteni vechi și să cunoaștem alții noi. Oricât de mult ne-am dori asta, nu toți suntem la fel de norocoși.

Mircea Vrâncean este unul dintre motocicliștii implicați activ în comunitatea moto din Bistrița și membru al Asociației Moto Boierii Nordului.

În urmă cu 4 ani, o boală necruțătoare i-a dat peste cap viața și a provocat multă suferință. Analizele, efectuate după intervenția chirurgicală și tratament, indicau că boala a fost învinsă. Acum a revenit și din păcate într-o formă mult mai agresivă. Tratamentul oncologic necesar presupune costuri mult prea mari, peste bugetul familiei care încearcă din răsputeri și prin orice mijloace să-i prelungească viața.

Putem fi și noi alături de familie donând în contul BRD : RO66 BRDE 060S V247 8150 0600, Nume titular: Vrancean Daciana Ionela, Moneda: RON

Contul Revolut Beneficiar: Daciana Ionela Vrâncean IBAN: RO39 BREL 0005 5428 5861 0100

sau completând formularul 230 în link-ul de mai jos (redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit) https://redirectioneaza.ro/asociatia-grigore-moisil/”, este mesajul lansat de Asociația Boierii Nordului.

One comment

  1. Fără să cunosc detalii și cu cele mai bune urări de sănătate vreau doar să aduc în discuție un fapt mult prea puțin cunoscut, și anume faptul că folosirea unei motociclete vine cu un risc de incidență crescută la anumite tipuri de cancer datorită proximității față de câmpul magnetic generat de motocicletă (motor, alternator, baterie).

    Astfel, în 2001 Agenția Internațională pentru Cercetarea Cancerului (IARC din cadrul WHO) a clasificat câmpul magnetic generat de câmpul electric de frecvență foarte joasă (ELF sau ”extremely low frequency) în categoria 2B (posibil cancerigen). Studiile se referă în cea mai mare parte la cei expuși câmpului magnetic generat de locuirea în apropierea liniilor de înaltă tensiune, dar principiul rămâne același.

    Este și o carte pe tema asta: ”MOTORCYCLE CANCER? ELF EMF radiation truth exposed for rider safety”
    https://www.amazon.com/dp/B0050YUKLA

    Multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *