Radu Moldovan se FOFILEAZĂ ca o fată mare și zice că NU și-a băgat nasul pentru angajarea lui frate-so la șefia Aquabis! Din comisia de BLAT-concurs au făcut parte: șefa de cabinet a lui Radu Moldovan, Parasca, tovarășul său de la Finanțe și Timoce, „săgeata” PSD-istă de la filiala pro-Romania! Păi, cum să NU ia Macarie 91.66 de puncte din 100 posibile?

Macarie Moldovan a devenit director executiv al Aquabis, plasat strategic în coasta lui Șandru (directorul mare)! Practic, fratele lui Radu Moldovan e la conducerea firmei care gestionează rețelele de apă-canal, pe funcția de director executiv. Din comisia de concurs au făcut parte oamenii de încredere a președintelui CJ. Astfel, fratele acestuia NU a avut niciun fel de emoții!

 

Radu Moldovan se FOFILEAZĂ ca o fată mare și sugerează că NU și-a băgat nasul pentru angajarea lui frate-so!

Radu Moldovan a fost întrebat în plenul ședinței ordinare despre BLATUL cu frate-so, dar s-a fofilat ca o fată mare!

Întrebare:  – Domnule președinte, un post de director executiv adjunct în cadrul Aquabis SA reprezintă administrație sau politică? Suntem și noi foarte curioși cum de a ajuns fratele dumneavoastră pe postul de director executiv deși nu are pregătire absolut deloc pentru acel post. 

Referitor la întrebarea consilierului liberal, președintele Emil Radu Moldovan a precizat: ”Aquabis SA are o structură de acționariat cu 19 acționari, cu un Consiliu de Administrație, cu legi și cu proceduri și cu concursuri. Așa că vă rog să vă adresați în scris, în calitate de consilieri județeani, Consiliului de Administrație al Aquabis, care să vă precizeze ce, cum și ce s-a făcut și pentru care. Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud nu are niciun fel de atribut, nici măcar nu reprezintă Consiliul Județean în structura acționariatului pentru că era incompatibilitate și responsabilul instituției în această structură este administratorul public al județului cu încă 18 reprezentanți ai celorlalți 18 acționari”, a spus Emil Radu Moldovan.

Cine i-a dat 91.66 din 100 posibile la examenul BLĂTUIT de la Aquabis! Comisia de habarniști pe chestiuni de Aquabis a fost încropită de Radu Moldovan!

Macarie Moldovan a luat 91.66 puncte la concursul blătuit de la Aquabis. PSD-iștii puși de formă să-l evalueze pe Macarie Moldovan sunt apropiații lui Radu Moldovan: șefa sa de cabinet, directorul de la Finanțe (fost agent comercial) și Grigore Timoce ( fost subprefect PSD, actual președinte la ProRomania). Cei 3 au considerat că Macarie e super-capabil să conducă Aquabis-ul și i-au acordat 91.66 de puncte din 100 posibile.

 

Cristian Parasca- șef la Finanțe, fost agent de vânzări la o firmă de distribuție a berii. Apropiat a lui Radu Moldovan și amplasat la șefia Direcției Județene a Finanțelor Publice. 

Grigore Timoce – președintele Pro Romania, amplasat strategic în partidul lui Ponta. E jurist la ROMSILVA și membru în Consiliul de Administrație al Aquabis + membru în comitetul de nominalizare și remunerare al Aquabis. 

 

– Grațiela Nemeș – șefa de cabinet a lui Radu Moldovan cu un salariu brut de 9.100 de lei + 375 de lei norma de hrană.

 

Consiliul de Administrație al Aquabis este ÎMPÂNZIT de yes-mannii lui Radu Moldovan!

– Dragomir Câmpan – fost șef la ADI Deșeuri, înlocuit de teologul Pavel Plăian la conducerea Asociației ce gestionează proiectul de management al deșeurilor.
– Vasile Moldovan – fost primar de Bistrița, membru ALDE.
– Cristian Lang – ecooist președinte Consiliului de Administrație
– Ion Șandru – director la Aquabis.
– Cristian Parasca – șef a Finanțe
– Grațiela Nemeș – șefa de cabinet a lui Radu Moldovan
– Grigore Timoce – jurist la ROMSILVA.

Prin numirea lui Macarie, Radu Moldovan preia controlul deplin al companiei din subordinea Consiliului Județean. Miza este una enormă, deoarece master-planul de apă-canal etapa a 2-a însumează investiții de 230 de milioane de euro. Lucrările vor fi coordonate de Aquabis, iar prin numirea lui Macarie Moldovan, PSD-ul are om de încredere la butoane.

Macarie Moldovan, exemplu de succes: din manevrant vagoane a ajuns director CFR + director la Aquabis! :))

Macarie Moldovan a avut o ascensiune fulminantă și din manevrant vagoane a ajuns director general adjunct al Societății Naționale de Căi Ferate. De asemenea, a fost membru al Consiliului de Administrație al Metrorex iar acum e director executiv la Aquabis!

Radu Moldovan crede că-i șmecher dacă dă vina pe alții! De fapt e lipsă de BĂRBĂȚIE!

Cu toate că e la butoane și coordonează cam tot ce mișcă-n instituții, Radu Moldovan NU-și asumă gafele enorme și de fiecare dată s-a fofilat când a fost vorba de răspundere DIRECTĂ: proiectul EȘUAT de management al deșeurilor, coordonat de oamenii PSD-ului, falimentul LDP-ului (de asemenea), angajarea lui frate-so la Aquabis reprezintă câteva exemple în care șeful PSD se fofilează crezând că-i șmecher și încercând să puncteze numai la capitolul investiții!

În fapt, răspunderea-i aparține în totalitate lui Radu Moldovan și acest lucru a fost vizibil la ultima campanie electorală, când PSD-ul a luat 23% pe județ, după ce acum 2 ani se lăudau cu un scor astronomic de 45%…

 

Citiți și:

 

Tupeu de PSD-ist! Radu Moldovan l-a angajat pe frate-so ca director la Aquabis! Încet-încet, Șandru e tras pe linie moartă! MIZA: master-planul de 230 de MILIOANE de euro, care numa’ nu mai vine odată!