Tupeu de PSD-ist! Radu Moldovan l-a angajat pe frate-so ca director la Aquabis! Încet-încet, Șandru e tras pe linie moartă! MIZA: master-planul de 230 de MILIOANE de euro, care numa’ nu mai vine odată!

Macarie Moldovan e NOUL director executiv al Aquabis, plasat strategic în coasta lui Șandru! Practic, fratele lui Radu Moldovan e la conducerea firmei care gestionează rețelele de apă-canal, pe funcția de director executiv.

 

Prin numirea lui Macarie, Radu Moldovan preia controlul deplin al companiei din subordinea Consiliului Județean. Miza este una enormă, deoarece master-planul de apă-canal etapa a 2-a însumează investiții de 230 de milioane de euro. Lucrările vor fi coordonate de Aquabis, iar prin numirea lui Macarie Moldovan, PSD-ul are om de încredere la butoane.

Prima măsură de când e director: a cret condiții de muncă pentru angajați și le-a băgat aer condiționat în birouri! Birourile Aquabis au fost dotate cu aparate de aer condiționat, pentru un randament cât mai ridicat în aceste zile caniculare.

 

Macarie Moldovan, exemplu de succes: din manevrant vagoane a ajuns director CFR + director la Aquabis! :))

Macarie Moldovan a avut o ascensiune fulminantă și din manevrant vagoane a ajuns director general adjunct al Societății Naționale de Căi Ferate. De asemenea, a fost membru al Consiliului de Administrație al Metrorex.

 

 

AVERE!

Macarie Moldovan deține 2 terenuri în Cluj (suprf: 2.000 mp), un teren la Colibița 600 mp, un teren în Jelna 1.200 mp.

– are o cabană la Colibița și un apartament în Cluj.

Conform declarației de avere, Macarie Moldovan are 350.000 de lei în conturi și un credit de 60.000 de euro.

A produs 24.000 de euro la nunta cu Marsinieta Vaida!

În urma căsătoriei cu notarul Vaida Marsinieta, Macarie Moldovan a obținut 24.000 de euro, ca dar de nuntă. Suma este trecută în declarația de avere. Soția sa are venituri declarate de aproximativ 80.000 de lei/lună.

Pregătire profesională:

– Conform CV-ului, Macarie Moldovan a excelat în carieră odată cu ascensiunea politică a fratelui său.

– deține o diplomă de Studii Academice post Universitare la Academia Ovidu Șincai din București , specializarea Managemet Politic.
2005 – 2009 – a urmat Facultatea de Mecanică din Timișoara, și a devenit inginer în Transporturi.

În perioada 1991 – 2012 a fost pe rând: manevrant de vagoane, impiegat de mișcare, inginer, șef-serviciu control, acces infrastructură, , director general al Companiei Naționale de Căi Ferate București, pe sectorul de Administrare Infrastructurii Feroviare.

Cel mai mare proiect încă neimplementat: master-planul de apă-canal etapa a II-a, proiect estimat la 230 de MILIOANE de euro și care trebuia să fie implementat din 2016! Co-finanțarea acestui proiect ar reprezenta 23 de MILIOANE de euro, fază în care NU s-ar exclude un împrumut!

Master-planul de apă canal (etapa a 2-a) este cel mai mare proiect ne-implementat, deși PSD-ul avea toate pârghiile posibile pentru demararea acestui proiect, care prevede extinderea rețelelor de apă-canal în mediul rural. În cele 2 mandate, Radu Moldovan NU a reușit să demareze acest proiect de impact pentru județ iar la această oră nici măcar licitațiile NU au demarat.

 

PSD și-a infiltrat oameni de partid cam peste tot!

Este cazul Aquabis-ului, a LDP-ului, societate aflată în faliment, dar și a ADI Deșeuri!

Activitatea LDP a fost coordonată de Adunarea Generală a Acționarilor din care fac parte o grămadă de oameni de partid: Ulecan Maria, Pop George, Lupșan Grigore (toți 3, consilieri județeni ai PSD) și Brașoveanu Constantin (consilier județean ALDE). De asemenea, din Consiliul de Administrație al LDP face parte Bogdan Ivan (consilierul său personal ), Pavel Plăian (care e președintele Consiliului de Administrație și totodată șef la ADI Deșeuri) și Ciprian Breșfelean directorul LDP.

Full de PSD-iști și la ADI Deșeuri!

 


Situația e similară și la Adunarea de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri, entitate finanțată din bani publici, înțesată de PSD-iști. În tot acest timp, situația deșeurilor este catastrofală la nivelul întregului județ.

Prin aceste angajări tupeiste, PSD-ul sfidează opinia publică și încet-încet Radu Moldovan instaurează o conducere exclusivistă, de partid. Funcțiile-cheie sunt ocupate de oamenii de încredere ai președintelui PSD, pe criterii politice sau de rudenie, iar criteriul competențelor profesionale este inexistent… 

Vezi CV-ul lui Macarie Moldovan

VEZI declaratia de avere a lui Macarie Moldovan

Citiți și:

Cu datorii de 1 MILION de euro, LDP-ul e-n faliment, dar primește un cadou de la Radu Moldovan: un contract de 3 MILIOANE de lei, pe întreținerea drumurilor din județ! LDP-ul a prins contractul pe maxim!

One comment

  1. Bistrița Civică

    Felicitări Cosmin Botezat pentru curaj!

error: Content is protected !!