Țărmure a cântat pe scenă, în fața lui Radu Moldovan. Crezi că are voce directorul de la Centrul Județean? ACULTĂ-l LIVE!

Gavril Țărmure a cântat aseară pe scena de la Sinagogă, în cadrul unui spectacol de jazz. La eveniment a fost prezent și Radu Moldovan care l-a putut asculta live pe directorul Centrului Județean de Cultură.

afis-11-octLucian Ban a susținut concertul de aseară, alături de Abraham Burton, John Hebert, Eric McPherson (membrii ai cvartetului Elevation). Lucian Ban este pianist, compozitor şi interpret de jazz, considerat ca fiind unul din cei mai în vogă artiști ai genului.  Din anul 1999, Lucian Ban trăieşte în New York.

 

Acompaniat de ELEVATION, Țărmure a interpretat o doină, cunoscută publicului-larg în varianta Grigore Leșe:

„Când a hi nunta mândrii
Eu m-oi culca și-oi dormi
Pe pragul bisericii,
Să văd cine m-a trezî!”

VIDEO:

Gavril Țărmure deține un doctorat în muzicologie și a fondat Fundaţia Culturală Societatea de Concerte , dar s-a retras din conducere când a fost numit manager cultural al Centrului Județean pentru Cultură (2012). A absolvit Conservatorul „George Enescu” Iaşi și s-a specalizat în muzică instrumentală, specialitatea trombon.

tz2

tz

 

 

 

 

 

 

 

 

Gavril Țărmure are contract de management pe 4 ani și va conduce Centrul Județean pentru Cultură până în 2020. Vezi aici proiectul de dezvoltare a culturii, în viziunea lui Țărmure!

În fiecare lună, Centrul Județean pentru Cultură organizează cel puțin un spectacol simfonic petru care s-au alocat sume cuprinse între 15.000 – 20.000 de lei. 1.850.000 de lei este bugetul instituției pe 2016.

 

 

 

 

2 comments

  1. Se cam chinuie sa-i iasa

  2. Mi se pare ca nu are voce si ar trebui sa-si vada de management

error: Content is protected !!