Ăștia 2 vor să-i schimbe pe Radu și pe Crețu! Ioan Turc și Ovidiu Florean țintesc sus-de-tot! Unu’ vrea să fie primar, altu’ președinte la Consiliul Județean, din partea PNL! Credeți că au șanse?

Ovidiu Florean și-a anunțat candidatura pentru șefia Consiliului Județean. Consilierul PNL susține că va intra în cursa internă, prin care speră să fie desemnat candidat de președinte din partea PNL.

Procedural, PNL va convoca Biroul Politic Județean, for unde candidații vor primi voturi pentru a intra în cursa internă. Apoi, candidații desemnați vor fi cuprinși într-un sondaj de opinie! În funcție de rezultatele din sondaje, va fi ales și candidatul care va lupta cu Radu Molodvan pentru funcția de președinte la CJ.

Florean vrea să candideze pe vot uninominal, sprijinit de PNL!

„Îl asigur pe Radu Moldovan că NU mai prinde niciun mandat și nicio tură! Mie personal mi-ar conveni pe uninominal pentru că ai mai multă autoritate…” susține Ovidiu Florean.

Ioan Turc se vrea primar!

Președintele PNL Ioan Turc a prins sondajul pentru candidatura pe municipiu, în urma unui vot în Biroul Politic Municipal.Sorin Hangan și Diana Morar sunt ceilalți contracandidați a lui Ioan Turc pentru desemnarea de candidat la Primărie. La finalul luinii februarie, PNL va prezenta sondajull de opinie.

ioan turc

Ioan Turc zice că-n sondajul de opinie al PNL ar fi prinse mai multe persoaneje locale, cu pretenții pentru funcția de primar. În ce privește o posibilă alianță, Turc ezită să se pronunțe clar și o dă-nainte cu sondajul de opinie.

„Un candidat trebuie să aibă notorietate, credibilitate.. Nu construiești un candidat de azi pe mâne. De aceea, persoana respectivă trebuie să fie deja cunoscută pentru locuitorii municipiului Bistrița.” a spus Turc.

 Reporter: – Câștigătorul acestui sondaj are garanția că va fi candidatul sau permite statutul să fie un alt candidat, o alianță?

Ioan Turc: – Va fi și candidatul!

Reporter: – Deci, exclusă alianța?

Ioan Turc: – Să ne înțelegem: dacă din sondaj va rezulta că altcineva din Bistrița, mă refer la un exponent al dreptei, stă mai bine decât cel mai bine clasat reprezentant al PNL, atunci atunci bine-nțeles că vom fi sensibili la acest aspect, ca să câștigăm alegerile!

Reporter:  – Pe sondajul PNL se poate ca un liberal să fie pe primul loc, iar pe alt sondaj, al altui partid… se poate ca acel partid să fie pe primul loc!

Ioan Turc: – eee,  haideți să fim serioși!

 

Baronii PSD au schimbat Legea Electorală ca să-și păstreze tătucii la butoane!

De menționat că în actualul mandat, Radu Moldovan a fost ales prin vot indirect de către consilierii PSD + ALDE. După dezastrul de la europarlamentare și arestarea lui Dragnea, Guvernull Dăncilă a dat Ordonanță de Urgență pentru alegerea președintelui de Consiliu Județean, prin vot direct!

Acest lucru s-a realizat IMEDIAT, la comanda baronilor locali, acum disperați că Guvernul PNL ar putea acționa prin Ordonanță pentru modificarea Legii Electorale (primar în 2 tururi și președinte de CJ, ales indirect de către consilierii de pe listă.Ludovic Orban se câcâie!Momentan, premierul Orban ezită să modifice Legea Electorală, deși există presiuni în acest sens din partea PMP și USR, formațiuni care au adunat semnături în stradă pentru primar în 2 tururi. De asemenea, ALDE și pro Romania susțineau modificarea Legii electorale.

Doar PSD și UDMR sunt partidele care vor actualul sistem de vot care avantajează clar baronii locali și primarii în funcție!Guvernul Orban poate da o Ordonanță de Urgență pe Legea Electorală, cu riscul ca UDMR să trântească Guvernul! De asemenea, NU e exclus ca PNL-ului să-i convină actuala Lege Electorală și să renunțe la modificări, tocmai pentru a-și păstra primarii și președinții de CJ-uri, pe funcții…

PNL-iștii din județ sunt într-o goană nebună după imagine, în speranța desemnării pentru poziția de candidat la Primărie, respectiv Consiliul Județean! Linia a doa de partid speră un loc eligibil pe lista de la Județ sau un loc eligibil în Consiliul Local.

Citiți și:

Radu Moldovan e aproape-sigur de-un nou mandat de președinte la CJ: „Cred că voi mai fi încă o tură, la cum arată contracandidații mei, adică niciunul!” Singurul scenariu prin care ar putea fi DETRONAT Radu Moldovan este…

5 comments

 1. Marginene, este strict obtiunea ta.
  Poate vrei sa dezvolti ce ai scris in comentariu, altfel putem arunca toti cu noroi sub nume de imprumut.
  Eu de ex votez Turc cu celalalt nu ma pronunt.
  Poti sa mi schimbi obtiunra cand vii cu argumente.
  Eu argumentez
  – cartier de locuinte in wanderland.
  -drum rspid pe langa calea ferata (o madura de prima urgenta).
  -trecerea tetenului inapoi la scoala de agricultura pt lot didactic asa cum este normal.
  -clarificarea supraf de teren data aproape cadou la Roseyars, si care defapt sta in paragina.
  -reducerea numarului de sefi din pmb prin comasarea dir si serv.
  -adfsltare straxi si iluminat’-infrastructura
  Acedtea dunt o psrte din madurile ptopuse de Turc si consider ca sunt f bune.
  Asa ca votez Turc.
  Vino te rog cu argumente asfel o sa cred ca esti din opozitie oricare ar fi ea.
  O zi buna

 2. Când n-ai rușine, compasiune, educație, înțelegere, responsabilitate, ai tupeu. E și cazul ăstora! Da ne, doamne sfinte, măcar mintea de pe urma urmei urmelor, sa nu alegem mizeriile de oameni:Turc și Florean!

 3. „Astia doi” ce exprimare oricine ar fi ei.
  Lipsa de profesionalism.

 4. Diana Morar si Hangan sa stea pe fundul lor , daca vor ca PNL- ul sa cistige.
  Au aspiratii prea mari,.
  Dl Turc va castiga daca va candida.

 5. DA , au sanse .
  Lumea s -a saturat de aroganta, de nedreptate, de cheltuire a banului public nesabuit, de pretul km de asfalt cat pr /km la o autostrada, de jigniri, de amante, de vile, apartamente, cabane, vile in Tailanda, metropolis, si inca o data AROGANTA, de angajari ,tot neamul si lopitorile
  Le urez mult succes si speram sa schimbe ceva inclusiv fata judetului si a Bistritei.

error: Content is protected !!