Strada Pajiștei e asfaltată pe-un sfert din lungime, „cu dedicație” pentru anumiți afaceriști! Primăria a asfaltat doar 75 de metri din 200!

strada pajistei

Strada Pajiștei prinde asfalt, cu dedicație! Strada este amplasată în zona Podul Jelnei, iar porțiunea asfaltată deservește doar câteva case. Interesul îl reprezintă cartierul ce urmează a fi construit și blocul din intersecție, cunoscut ca blocul „lui Duca”.

Au asfaltat doar o treime din stradă!

În realitate, strada Pajiștei are peste 200 de metri, dar Primăria Bistrița a asfaltat doar 75 de metri. Administrația locală s-a folosit de un tertip ieftin, invocând domeniul public al orașului, unde strada Pajiștei figurează cu 75 de metri lungime.
Primăria Bistrița NU a extins proiectul pentru asfaltarea întregii străzi, cu toate că există proiect tehnic în acest sens!

Strada Pajiștei fugurează în Domeniul public al municipiului Bistriţa, conform Hotărârii nr.187/30.09.2009 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa.

Lungime =75 m
Lăţime = 5,5 m
Suprafaţa =412,50 mp

Strada Pajiștei este prevăzută ca stradă de categoria III, cu lăţimea de 9 m, având două benzi de circulaţie şi două trotuare. În realitate, lățimea este de 5 metri , iar pe alocuri strada Pajiștei are doar 3.5 metri lățime. Cu toate astea, Primăria a acceptat strada la asfaltare!

strada pajistei

strada pajistei

strada pajistei

 

Interese imobiliare și asfaltări „cu dedicație! „

Asfaltarea străzii Pajiștei este mai degrabă o asfaltare de incintă, realizată să deservească blocul flat în construcție. E ciudat cum asfaltarea s-a realizat doar pe o mică parte din stradă, respectiv 25% din suprafață!

Pe strada Pajiștei se află așa-zisul bloc a lui Duca, aflat la intersecție cu Drumul Județean 173 C, care duce spre Jelna) dar în zonă se construiește un cartier de blocuri, cu acces din 2 părți: Valea Ghinzii și str. Pajiștei!

strada pajistei

strada pajistei

strada pajistei

Au asfaltat străzi SCURTE și se laud-a pagubă! Cică Primăria Bistrița a asfaltat cel mai mult din Transilvania!

Primăria Bistrița are un ritm extrem de lent la modernizarea străzilor de pământ, (sub 4 străzi/an ) dar cu un tupeu maxim, viceprimarul Niculae aberează spunând că Bistrița a asfaltat cele mai multe străzi din Transilvania, în comparație cu celelate orașe!

Șmecheria la asfaltări e simplă: sunt alese străzi care au dimensiuni mici, în zone cu interese imobiliare, în detrimentul străzilor intens-locuite.

Citiți și:

 

Unde NU-i cap, e vai de picioare! Primăria Bistrița a asfaltat o stradă-n câmp, fără apă-gaz-canalizare. Până la urmă o vor sparge și pe ASTA ca să tragă utilitățile!

One comment

  1. Bravo Niculaie.
    Sa vina DNA-ul sa va măsoare latimile, lungimile drumurilor asfaltate ca e vai de voi.
    A asfaltat cele mai scurte strazi dar sa fie numar si nici alea in intregime.
    Jeghuri ordinare

error: Content is protected !!