VIDEO: TOP-ul Firmelor din județ a fost un chef de 5 stele la Metropolis! Patronii și politicienii laolaltă la un chef fițos cu trupa Compact și Alina Eremia!

Oamenii de afaceri ai Bistriței s-au reunit într-un cadru de LUX și au fost premiați de Camera de Comerț. TOP-ul firmelor are loc în fiecare an și se rezumă la un chef într-un cadru festiv la care participă patroni și politicieni, iar cele mai bune firme primesc diplome.

Vedeta TVR 1 Iuliana Tudor a prezentat acest eveniment desfășurat la Metropolis, iar Alina Eremia și trupa Compact au întreținut atmosfera.  În deschidere a cântat trupa locală intitulată ” 1 minut”.

Politicienii au fost nelipsiți de la eveniment și ridicați la rampă de Vasile Bar. Elita PSD a monopolizat evenimentul și masa lor a fost pusă în văzul patronilor sau reprezentanților trimiși de aceștia. Radu Moldovan, Ovidiu Frenț, Ioan Deneș, Doina Pană și Daniel Suciu au fost cei care au decernat premiile afaceriștilor locali. Dorin Dobra a fost singurul parlamentar liberal prezent la acest eveniment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top-ul județean  fost structurat pe domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech; Industrie;  Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii;  Servicii; Comerţ și Turism.

Pentru ca toată lumea să ia premii s-au creat o serie de categorii. Spre exemplu, pe construcții au existat următoarele domenii: lucrări de ipsoserie, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de pardosire, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, alte lucrări de finisare, lucrări de învelitori, şarpante şi terase, alte lucrări speciale de construcţii.

 

 

 

 

 

 

Vezi mai multe fotografii:  http://www.cciabn.ro/webb/topul-firmelor-2016/

Criteriile utilizate la realizarea clasamentului au fost: cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utlizării capitalului angajat. La Industrie, au fost acordate premii în 82 de secţiunii, după domeniul de activitate:

– Producţia de metale feroase: Dan Steel Group
– Fabricarea de construcţii metalice: Plastsistem (mijlocii), Precision Tool Steel (mici), Luxvados Impex (micro)
– Fabricarea de uşi şi ferestre din metal: Geoplast (mijlocii), Master Prod (micro)
– Fabricare fire şi cabluri electrice: Iproeb (mari), RCB Electro 97 (mijlocii), Multicab Electro (mici)
– Fabricare motoare şi turbine: Comelf
– Fabricare piese şi accesorii pentru autovehicule: RAAL (mari), Stettler Tech (mici), Aut Sider Reising (micro)
– Fabricarea fibrelor din sticlă: Eurocompozite
– Fabricare plăci, folii, tuburi şi profile din material plastic: Teraplast (mari), Politub (mijlocii), – Rogam-Plast (mici), CNC Milling System (micro)
– Exploatare forestieră: Montana-Iugan (mijlocii), Nicofaiv 2007 (mici), Silva Funghi (micro)
– Exploatare forestieră: Montana-Iugan (mijlocii), Nicofaiv 2007 (mici), Silva Funghi (micro).
– Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale: Frasinul (mari), Mis Grup (mijlocii)
– Prelucrarea şi conservarea cărnii: Agro-Ardeal (întreprinderi mari), Agro-Invest Prod(întreprinderi mijlocii).

 

Practic, majoritatea firmelor invitate au prins câte o diplomă din partea Camerei de Comerț. Cheltuielile au fost suportate din sponsorizări dar și din cotizația anuală a fiecărei companii care colaborează cu Camera de Comerț.

S-a servit mâncare, s-au băut licori fine într-un cadru festiv și exculsivist. Alături de politicieni au socializat marii patroni ai firmelor de comerț, asfaltatorii, firmele de construcții, procesatorii de lapte, afaceriștii din domeniul lemnului și alți oameni de succes din Bistrița.

Pe final, atmosfera s-a destins invitații au dansat și cântat pe hiturile trupei Compact.

One comment

  1. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Bine, bine ; dar de la PARTIDUL VERDE nu vad pe nimeni !

error: Content is protected !!