AUR și-a prezentat candidații pentru Primăria Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud: Rodica Dobraniș și Ovidiu Florean

AUR Bistrița-Năsăud și-a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și liderul George Simion, candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și pentru cea de primar al municipiului Bistrița la alegerile locale din 9 iunie.

Liderul AUR, George Simion, a anunțat că Rodica Dobraniș va candida pentru Primăria Bistrița și Ovidiu Florean pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Dăm șansa celor care vor să lupte cu actualii conducători de la Primăria municipiului Bistrița și de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud să o facă. Partidele politice principale s-au învățat în acești ani să bată palma, așa au funcționat până acum. Am primit oferte și aici în județul Bistrița-Năsăud, dar eu nu fac genul acesta de lucruri, eu nu mă murdăresc, nu am nicio altă bogăție decât onoarea, cinstea și atâta timp cât ni se mai permite și nouă să candidăm la niște alegeri, atâta timp cât există pluripartidism, vreau să dau șansa unor oameni să candideze și să se lupte corect. De aceea, alegerea Biroului Național de Conducere al AUR pentru Primăria Bistrița și pentru Consiliul Județean este cea a unor oameni care nu se înțeleg cu orânduirea, nu se înțeleg cu șefii locali. O fi bine, nu o fi bine, nu știu să spun, dar aceasta este atitudinea partidului nostru. Nu participăm la aranjamente și nici nu ne place aranjamentul care se vede de la o poștă aici în județ – rămâi tu primar la municipiu, eu pun un candidat care nu există și voi nu mă deranjați la președinția Consiliului Județean. Sunt un politician bun sau nu, asta o să aprecieze alegătorii, dar vreau ca după mine să rămână faptul că m-am luptat. Astfel, propunerea noastră pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud este domnul senator Ovidiu Florean, iar pentru Primăria Bistrița este doamna Rodica Dobraniș”, a spus George Simion.

Ovidiu Florean a precizat că a decis să candideze pentru că își dorește că readucă normalitatea și armonia în județul Bistrița-Năsăud.

Mulțumesc pentru sprijin și pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o pentru a candida împotriva unui baron care tratează Consiliul Județean ca pe moșia proprie. Domnul grof Radu Moldovan consideră că toți subordonații săi trebuie să îi sărute inelul, pe toți colaboratorii săi îi tratează cu superioritate și cu lipsă de respect și toți oamenii care lucrează pe șantierele județului sunt tratați ca niște slugi. Lucrul acesta trebuie să se termine, de aceea partidul nostru vine în fața electoratului ca candidați de aur, oameni de bună credință, care vor să aducă armonia în Consiliul Județean, în așa fel încât toți oamenii care lucrează acolo să o facă cu drag, în armonie, într-un mediu favorabil și sănătos. Contracandidat este și domnul Robert Sighiartău și îl citez acum pe Ludovic Orban care a spus: Am ținut la Robert ca la copilul meu, dar a fost primul care mi-a băgat cuțitut pe la spate. Vă las pe dumneavoastră să apreciați cam unde e nivelul de caracter al domnului deputat Sighiartău. Îmi pare foarte bine că am reușit să o convingem și pe doamna Rodica Dobraniș să vină în echipa noastră, a fost o muncă de lămurire de vreo două luni. Dânsa este o femeie de excepție, dintr-o familie de excepție, care a excelat în business, în viața de familie, cu copii campioni care dau autografe în Japonia, în Paris și alte țări. Chiar dacă nu ne place să recunoaștem, femeile au de multe ori calități superioare bărbaților și eu cred că, după alegerile din 9 iunie, vom avea un primar femeie la Bistrița, pe doamna Rodica Dobraniș. Îi cunoscu foarte bine pe contracandidații domniei sale, am și lucrat cu ei. Îmi cer scuze, nu vreau să îi denigrez, nu vreau să îi desconsider, dar doamna Dobraniș este 10 niveluri peste ei din toate punctele de vedere. Garantăm cetățenilor județului Bistrița-Năsăud și ai municipiului Bistrița că suntem o echipă de aur, cu oameni onești, cinstiți, corecți și determinați să aducem normalitatea în județul nostru”, a spus Ovidiu Florean.

Rodica Dobraniș a explicat că a decis să candideze deoarece, în opinia sa, democrația este pusă în pericol.

În acest moment, fiecare român trebuie să își facă timp să se gândească la România. În momentul în care am acceptat oferta echipei AUR și a domnului George Simion, la asta m-am gândit. Democrația este ca o balanță în echilibru și de ceva vreme vedem că în jurul nostru ia naștere un partid unic – Partidul Comasat Român. Acest partid pune în pericol acel echilibru al democrației. Singura forță, singura opoziție în acest moment este partidul AUR, partidul care face opoziție corectă. (…) În momentul de față, democrația este grav avariată, iar opoziția trebuie să existe, în orice formă. Aici suntem o echipă foarte puternică. Îl am alături de mine pe domnul Ovidiu Florean. Consider că suntem niște câștigători și așteptăm să luăm Primăria Bistrița și Consiliul Județean. Fac asta și mi-am asumat acest lucru pentru că vreau tot ce este mai bun pentru Bistrița. Bistrița merită să fie condusă de oameni de bună credință, onești. Știu ce responsabilitate am și știu cât de mult voi avea de muncit, dar îmi asum acest lucru și îmi voi duce misiunea până la capăt. Repet, Bistrița și bistrițenii au nevoie de tot ceea ce este mai bun. Prin urmare, vă chem să ne fiți alături. Doar uniți putem reuși!”, a spus Rodica Dobraniș.

George Simion a menționat că va fi alături de candidații AUR pe timpul campaniei electorale și a subliniat că partidul său nu va face niciun fel de blat la alegerile din 9 iunie.

2 comments

  1. ,,iuan’ . Înscriete repede în AUR …

  2. A cata uara ai tradat judetul bistrita nasaud?Gunoiule boratule tigan borat partidul aur va avia suarta ppdd partidul aur la gunoi.dobrinas nici macar nu i menbra in partidul aur florian i un prostitiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!