Bărbat urmărit internațional pentru trafic de migranți, prins de polițiștii din Bistrița-Năsăud

Un bărbat urmărit internațional, pe numele căruia autorităţile din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliție Județean. 

”Ieri, 1 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat, pe raza localității Lunca Ilvei, un bărbat, de 31 ani, din Rebrișoara, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de migranți, pe teritoriul Angliei”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca astăzi, 2 februarie, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

One comment

 1. Dați cu nume și prenume
  Datele sunt publice pe portalul instanțelor de judecată
  124/33/2023
  Data inregistrarii 02.02.2023
  Data ultimei modificari: 03.02.2023
  Sectie: Secţia penală şi de minori
  Materie: Penal
  Obiect: mandat european de arestare mandat de arestare
  Stadiu procesual: Fond

  Nume
  PALAGE MARINEL DĂNUŢ