FOTO: Bazin de înot realizat în municipiul Dej, cu bani de la Stat! Administrația PSD toooot promite un astfel de obiectiv la Bistrița!

cni dej

În orașul Dej s-a finalizat realizarea unui bazin de înot, obiectiv finanțat de Compania Națională de Investiii!

Construcția, care se adresează în principal uzului didactic, beneficiază de un bazin de înot cu o dimensiune de 25 m x 12,5 m și o adâncime variabilă între 1,20 m și 1,80 m și este prevăzută cu cabinet de prim ajutor, vestiare diferențiate pe sexe (cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare) destinate elevilor dar și cu vestiar pentru profesori.

ziar de bistrita bazin dej

ziar de bistrita bazin dej

ziar de bistrita bazin dej

ziar de bistrita bazin dej

6.5 MILIOANE de lei de la Bugetul de Stat!

În funcție de regulamentul care urmează a fi stabilit de beneficiarul investiției, UAT Dej, copiii ar putea utiliza această investiție de aproximativ 6,5 milioane de lei și în afara orarului școlar.

Pentru Bistrița, aceleași veșnice promisiuni!

Adminstrația PSD a promis că va realiza un bazin de înot într-unul din punctele termice aflate în paragină, dar în ultimii 10 ani NU s-a făcut nimic în acest sens! Becleanul deține bazin de înot prin CNI, dar municipiul Bistrița NU a depus niciun proiect pentru realizarea unui bazin didactic în  municipiu.

NU există finanțare INTEGRALĂ pentru AquaLand-ul din Bistrița! Primăria alocă 1 MILION de lei și VISEAZĂ să atragă încă 34 de MILIOANE de lei! POVEȘTI de CAMPANIE!

Fără sursă CLARĂ de finanțare, Primăria Bistrița a-nceput să investească în Aqualand-ul din zona pârtiei de schi și a alocat 1 MILION de lei din bugetul pe 2019. Investiția este estimată la peste 35 de milioane de lei (peste 7 milioane de euro) iar procedura de licitație publică se află-n licitație, Pentru amenajarea unui Complex Sportiv Acvatic în municipiul Bistrița, primăria speră să prindă finanțare prin CNI.

Timp de 10 ani, administrația PSD a lansat doar promisiui pentru Aqualand și într-un final au demarat o licitație și vor folosi acest subiect în campania electorală! Aqualand-ul lui rămâne Crețu este doar o gogoașă electorală, fără sursă de finanțare!

 

Citiți și:

 

https://www.ziardebistrita.ro/primaria-bistrita-a-demarat-licitatia-pentru-complex-sportiv-acvatic-investitia-este-de-35-de-milioane-de-lei-iar-primaria-are-doar-1-milion-de-lei-nu-au-finantare-dar-au-speran/?preview_id=84647&preview_nonce=e187a9f9a6&_thumbnail_id=84648&preview=true

 

One comment

  1. Balan Marius-ecologist PV

    Ceva STRUTI noi pe cand ? Nu de alta dar sunt cam decolorati .

error: Content is protected !!