Bistrița Europeană e pe cale să devină Coreea de Nord!

Evenimentul realizat de Ziua Parcurilor a avut loc cu sprijinul unor grădinițe din municipiu, a Consiliului Local al Tinerilor și a unor grupuri eco finanțate din bugetul local. Copiii au fost aduși în Parc de educatoarele ce se au bine cu Primărie, ca să dea bine la număr. Oricum, activitățile au fost jenante: s-au făcut mâzgălituri pe asfalt, s-au împărțit baloane ROȘII și s-au zbenguit pe o muzică zgomotoasă coordonată de un clovn cu țipet isteric.

Zgomot, dans și balonașe roșii: mulțime adunată grămadă și primar pe bicicletă, în orașul fără piste

În mod ironic, în orașul fără piste de bicicletă, Ovidiu Crețu a condus o coloană de cicliști prin parcurile care de fapt sunt niște locuri de joacă (cel de la Casa Albă, cel de la Podul Jelnei sau Parcul Eroilor). La Ziua Parcurilor au fost aduși funcționarii Primăriei Bistrița, iar educatorii au venit cu cârduri de preșcolari.

Toaletele din Parcul Municipal au fost închise pe motiv că sunt defecte, iar pruncii își făceau nevoile la umbra copacilor, sub supravegherea jandarmilor. Între timp, părinții așteptau la firul ierbii, întinși ca la 23 August, cu balonașe roșii subliminale.

La toate astea s-a adăugat speech-ul în care Crețu a zis că vrea centură ocolitoare pe Codrișor, semnal prin care a dovedit clar că NU are simțul realității și alunecă la vale cu întregul partid după el. Tabloul Coreei de Nord Europene a fost completat de aplaudacii din umbra primarului, ce și-au înghețat rictusul în dogoarea soarelui…

THE END!

Citește și: http://www.ziardebistrita.ro/bistrita-orasul-fara-piste-de-biciclete-primaria-face-gargara-cu-actiuni-de-2-lei-si-da-miliarde-pe-studii-de-sertar-si-povesti-pe-doua-roti/

 

One comment

  1. Daca ar fi butonul „Like”, as da click pe el.