PSD face instrucție la Prundu Bârgăului! Bogdan Ivan îi motivează să țină puterea! La prezidențialele din 2014, PSD-iștii au fost umiliți în Bistrița-Năsăud! Acum se pregătesc să-l debarce pe Iohannis!

Tinerii social -democrați s-au adunat la Prundu-Bârgăului unde are loc școala de vară PSD-ului. Bogdan Ivan e amfitrionul acestei întâlniri, ocazie cu care social-democrații demonstrează un exercițiu de forță, prin prezența principalilor lideri.

A fost invitat Radu Moldovan, ministrul Doina Pană, deputatul Daniel Suciu, Sut Vasile – primarul comunei Tiha Bârgăului; Paul Stir – cel mai tânăr primar din România (Caianu Mic);Mihai Mocanu – consultant politic;Mihaela Ivan – consultant politic și de imagine;Butuza Cosmin – presedinte TSD MM, Secretar de Stat, Ministerul Tineretului și Sportului;Alin Demian – Viceprimar Cosbuc;Griga Florin – Viceprimar Livezile; Sas Grigore – consilier Judetean.

 

 

e2

e4

 

 

 

 

 

 

 

e5

e22

 

 

 

 

 

 

 

Stăpânii județului se pregătesc pentru alegerile din 2020! La prezidențialele din 2014, PSD-iștii au fost umiliți pe județ și Iohannis a devenit președinte! 

Cea mai umilitoare înfrângere pentru social-democrați a fost cea de la alegerile prezidențiale, când Victor Ponta a pierdut clar în fața lui Iohannis, cu toate că PSD-ul avea majoritatea primăriilor din județ și conducea toate orașele. Aveau o infrastructură de partid fenomenală, erau pe val, dar NU au reușit să scoată un scor favorabil pentru Victor Ponta.

Potrivit Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Bistriţa-Năsăud în 2014, 136.500 de alegători s-au prezentat la urne în judeţ, iar 60.001 au votat cu Klaus Iohannis (44,68%), 48.723 cu Victor Ponta (36,28%).

Cu toate astea, la scurtă vreme și-au revenit și fără lideri în opoziție, Radu Moldovan a înroșit județul, în special prin câștigarea unor comune mari de pe Valea Someșului! În alegerile locale din 2016, PSD  a obținut 49.16% și acum conduce detașat în Consiliul Județean, în Bistrița,  Beclean și Năsăud și în cele mai importante comune din județ!

r21-800x400

z1-400

 

 

 

 

 

 

 

Prin chefuri periodice, partidul ÎNTREȚINE ideea de familie-unită!

 

Sistemul foarte-bine organizat și ramificat în toate domeniile face ca PSD să fie prima forță politică în județ și să organizeze periodic întruniri de brainstorming, cu rolul de a ține echipele unite.

 

g0

pensionarii-404x400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pensionarii, femeile, tinerii au parte de chefuri realizate cu scopul de a suda echipele. Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna și primăvara – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară. La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret.

Chefurile de partid se decontează din cotizațiile membrilor și din sponsorizări. Sistemul PSD deține resurse financiare importante și se bucură de o puternică expunere media.

 

 

Citiți și: 

 

p445-Copy

PSD își urmează instinctul “de conservare a puterii”: de Ispas au pus-o de-un BAL pentru pensionari la Restaurantul Giulia

One comment

  1. Balan Marius - contribuabil

    S-au adunat si….? S-au promovat CRACII !

error: Content is protected !!