Cadouri pentru copii și vârstnici, făcute de nemții unui club de golf! Preotul Sorin Moldovan și Lucia Bartes au făcut ca totul să fie posibil, spre bucuria TUTUROR!

Gest umanitar făcut de o tânără din Bistrița-Năsăud, în pragul Sărbătorilor de Iarnă! Lucia Bartes este originară din Bistrița-Năsăud și lucrează pentru un club de golf din Germania…golfpark am loewenhof . La inițiativa ei, membrii clubului au realizat cadouri de Crăciun pentru copiii din România.

Din Germania a fost trimis un camion plin de daruri, iar Lucia a muncit timp de o lună și a ambalat pachețelele dedicate copiiilor și bătrânilor din România. La această operațiune  a avut un singur ajutor:  fratele ei. Preotul Sorinel Moldovan, slujitor la așezământul religios Sfântul Vasile cel Mare s-a implicat în această acțiune pe care a coordonat-o alături de Lucia Bartes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum au procedat nemții și au dat cadouri din pomul de iarnă! 

În incinta clubului de golf din Germania, au fost puse figurine într-un brad ornamental! Membrii clubului de golf și-au ales o figurină ce reprezenta pe Mickey Mouse (pentru băieți) și pe Minnie Mouse (pentru fetițe) și au realizat diverse pachețele care au fost trimise în România. Cadourile conțineau rechizite, dulciuri, diverse accesorii, articole de îmbrăcăminte… toate noi!

Elevii de la „Sfântul Stelian”, coordonați de pr. Tudor Mudure au fost vizitați de Moș Crăciun, iar după ce au colindat, au primit cadouri realizate special de copii de-aceiași vârstă, care locuiesc în Germania.

 

 

 

 

Vârstnicii de la Cămin au primit cadouri din partea unui Moș Crăciun. La acțiune a participat și preotul Sorin Moldovan, iar protopopul Alexandru Vidican a fost invitat de onoare!

 

Vizită plină de emoție, la Căminul pentru Persoane Vârstnice! Bătrânii s-au emoționat când au primit cadourile și mulți dintre ei au lăcrimat.

 

A fost o atmosferă emoționantă la Căminul pentru persoane vârstnice, unde vizita preotului Sorinel Moldovan și a Luciei Bartes s-a suprapus cu a elevilor de la Liceul Logos. Copiii au colindat, iar „Moșu” a împărțit daruri. reprezentantele BIOPLANT, Ioana Hangan și Marinela Giurgea au contribuit la pachețelele oferite persoanelor vârstnice.

 

 

 

Spre seară, preotul Sorin Moldovan și Lucia Bartes au făcut o vizită împreună cu Moș Crăciun la copiii instituționalizați de la Centrul pentru Protecția Copilului,  așa-zisul Leagăn de pe Toamnei. Ca peste tot pe unde-au umblat, oaspeții veniți cu daruri multe au fost întâmpinați cu bucurie…

Din dragoste  pentru-aproapele! 

 

Lucia este o prezență discretă și face acțiuni de acest gen de câțiva ani, dar preferă să stea în umbră. Se implică și face  totul de una singură: colectat, sortat, împachetat, transportat, livrat etc  Se simte împlinită când vede bucuria de pe chipul copiilor și al bătrânilor, emoționați de fiecare dată când primesc un cadou trimis din Germania… Sunt clipe neprețuite care-i răsplătesc efortul depus din dragoste pentru aproapele…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One comment

  1. Frumos,emotionant .

error: Content is protected !!