Campanie de GHERILĂ: Nota BN – un ziar-fantomă băgat cu japca în cutiile poștale! Combinația Sese-Crețu cam miroase a BLAT!

Au început atacurile de campanie cu fițuici pe post de ziar, plasate în cutiile poștale. Nota BN este o publicație editată special în campania electorală unde sunt prezentate  gafele administrației Crețu. Până acum, singurul număr al acestei reviste a fost distribuit gratuit prin scările de bloc sau în cutiile poștale

Primăria Bistrița este atacată pe subiectele: Colegiul Rebreanu, risipa de bani pentru evenimentele de la Casa de Cultură, proiectele nerambursabile și campania mascată a lui Ovidiu Crețu cu scrisoarea electorală plătită din fonduri publice. Despre Ovidiu Crețu  mai scrie că a fost membru P.C.R, declarat incompatibil de Agenia Națională de Integritate, iar soția acestuia a avut contracte cu Statul.

s0Alin Seserman este prezentat ca fiind primarul-ideal, în ziar fiind prezentat un interviu cu o serie de proiecte ale acestuia: asfaltarea tuturor străzilor, modernizare piețelor și realizarea de baze sportive. Nota BN are programul meciurilor de la euro și o reclamă a firmei Nordplast care se ocupă de ferestre și uși.

Cam miroase a BLAT! Ce câștigă fiecare din combinația Crețu vs. Sese

În „Nota BN”, „Răsunetul” și în „Mesagerul” s-a mers pe prima pagină cu imaginea Crețu vs. Seserman, o asociere care îl ajută pe Seserman la notorietate, auto-intitulat expozant al noii generații.

PSD-ul este favorizat de astfel de asocieri cu un candidat considerat fără șanse la Primăria Bistrița, față de care actualul edil are toate atuurile: experiență, partid, notorietate, expertiză etc. Fără șanse reale la alegerile locale, Seserman își poate folosi notorietatea acumulată pentru Parlamentarele din toamnă, în timp ce Crețu se mulțumește cuvoturile risipite pe un candidat al noii generații.

Ceilalți contra-candidați a lui Seserman sunt descriși electoral:

Vasile Moldovan: pensionar, se află la a 6-a candidatură;

Liviu Rusu – „a fost nevoit să renunțe la ideea de a candida pentru funcția de președinte al Cons. Județean în 2012 după ce D.N.A  a deschis pe numele său un dosar pentru fapte de corupție.”

Petrică Sighiartău și Antal Attila sunt prezentați succint, iar Dolha și Archiudean sunt omiși din start.

s5

 

 

 

 

 

s7

s6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Alin Seserman scrie că este docor în filosofie politică și a avut cel mai bun scor intern conform sondajelor, dar a ales o candidatură independentă.

Niciun articol din Nota BN NU este semnat, nu există nicun fel de date ale firmei care a editat ziarul. Biroul Electoral Muncipal a fost sesizat pe această temă a campaniei de gherilă aflată abia la început.

 

2 comments

  1. Nu cred ca Alin e in stare de asa ceva. Il cunosc de mic.

  2. Hartia igienica despre care spuneti este distrbuita de Alin Malut!

error: Content is protected !!