Campanie MASCATĂ, finanțată din bani publici! Dorel Cosma a mutat Festivalul de Rusalii să-i facă moftul lui Crețu, în campanie! Radu Moldovan a plătit Gașca Zurli pentru a-i atinge la vot pe părinți! Urmează Akcent și Pepe!

La Bistrița, legea electorală este fentată abil printr-o serie de evenimente așa-zis culturale programate la foc-automat pe finalul campaniei. Consiliul Județean a speculat emoția părinților și a finanțat Gașca Zurli, pentru un show de campanie mascată, iar Primăria Bistrița oferă concerte pe segmentul tinerilor: Andreea Bălan, Pepe și Akcent.

Gașca Zurli a concertat prima dată la chemarea ui Radu Moldovan, când s-au aprins luminițele din fața Consiliului Județean. Rețeta a fost copiată și de Daniel Suciu, candidatul pe Sîngeorz-Băi și de Paul Știr, primarul din Căianul Mic, cel care a trecut de la Partidul Poporului către P.S.D. În ultimele 5 zile de campanie, Consiliul Județean a finanțat acest concert pentru copii.

 

q1

q3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dorel Cosma „mută Rusaliile” în campania lui Crețu!

 

Festivalul Etniilor este susținut anual de Rusalii, dar în acest an, Dorel Cosma a „mutat Rusaliile” în campania lui Crețu. De „Pfingstfest” a concertat Andreea Bălan, cântăreață în vogă pe target-ul adolescenților. 35.000 de lei costă acest Festival al Etniilor , organizat anual din bani publici.

 

24-andreea-balan-pfingstfest-1

image4_2

 

 

 

 

 

 

 

Data la care s-a organizat Festivalul Etniilor, în mandatele lui Crețu:

2009  – 7 iunie Rusaliile

2010 – mai – Rusaliile catolice

2011 -12 iunie – Rusaliile

2012 – 3 iunie – Rusaiile

2014 – 8 iunie – rusaliile

2015 – 31 mai, Rusaliile

2016 – o săptămână înainte de alegeri

De asemenea, în 2013 acest spectacol a fost organizat mai devreme, în rest coincidea cu data Rusaliilor.

 

Sub-Cultură de campanie: Akcent și Pepe vor concerta mâine și poimâine la Bistrița !

Afis 1 iunie 2016

 Afis Stea 2016 - 2”Aș dori să fiu o stea” este un nou concurs organizat de Casa de Cultură ]n 31 mai. Premiile oferite în concurs sunt: locul I – 500 euro; locul II – 300 euro; locul III – 200 euro. La finalul evenimentului va concerta Akcent. Distracția din bani publici continuă, iar de Ziua Copilului , Casa de Cultură  îl aduce pe cântărețul Pepe.

 

 

 

 

 

 

Pe targetul pensionari, Casa de Cultură a punctat la Gala Folclorului Transilvan, eveniment organizat de Dorel Cosma, unde de fapt au participat ansambluri de dansuri din județ. Cap de afiș a fost Cristian Pomohaci.

 

 

 

 

 

 

Evenimentele culturale puse la bătaie de Primăria Bistrița și finanțate din bani publici, în preajma campaniei electorale:

Târgul de Paști OSTERMARKT – editia a XIV-a, 2016 (martie) – 40.000 lei

Concert extraordinar de Paști, (mai)  – 35.000 lei

Mărul de Aur (aprilie) – 33. 000 lei

Ziua Tineretului (mai)  – 25.000 lei.

Maialul Bistrițean Maghiar, Târg de artă populară și concurs. Cel mai bun gulaș (mai) – 30.000 lei

Zilele Operei – “Constantin Pavel” Spectacol extraordinar de Operă (Mai) – 35. 000 lei.

Festivalul international Sigismund Toduță (mai) – 28.000 de lei

Festivalul  Etniilor ,,Pfingstfest”-  2016  (iunie) –  35.000 lei.

 

cvi

cos4_3

 

 

 

 

 

 

 

Legea electorală interzice show-urile în campanie, dar cei aflați la butoane reușesc să ofere spectacole finanțate din bani publici, cu mesaj subliminal. Sub paravanul instituțiilor de cultură Centrul Județean, respectiv Casa de Cultură, tandemul Crețu-Moldovan încearcă să puncteze la capitolul imagine și se asociază cu astfel de evenimente cu încărcătură emoțională.

Citește și:

gala2VIDEO: Campanie electorală pe scenă. Nicolae Gălățean, omul comuniștilor “pe cultură” din vremea lui Ceaușescu îndeamnă pensionarii să voteze cu Crețu. Aplauze!

http://www.ziardebistrita.ro/campanie-comunista-pensionarii-aplauda/

2 comments

  1. Ce nesimtiti sa faca asa ceva. Iesim la vot si facem curatenie. E prea mult

  2. votul meu nu e pt. P.S.D. Am mai zis-o si-o s-o mai zic. Dictatorii trebuie sa plece. URGENT!!!

error: Content is protected !!