Când va fi inaugurată cea de-a doua galerie comercială din Bistrița? Ce branduri mai deschid magazine în Bistrița Retail Park?

Carrefour Market, JYSK, Help Net, Lems, Decathlon, Dinoland, Metropolis, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Box vor fi noii chiriași care vor deschide magazine în cea de-a doua galerie comercială din Bistrița, intitulată ”Bistrița Retail Park”.

Dezvoltatorul proiectului – Element Development anunță că inaugurarea noului centru comercial este prevăzută pentru luna mai.

”Proiectul se prefigurează drept un parc de retail cu articole sportive, mobilă,  produse pentru casă și servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market și un food court”, a declarat Ionuț Bordei, CEO Element Development.

Zona unde construim noi se transformă în noul pol comercial al orașului. Aici funcționează piața agro-alimentară, precum și magazinele Selgros, Altex și Penny” a mai completat Ionuț Bordei.

Dezvoltarea imobiliară presupune o investiție de 9 milioane de euro pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului.

Antreprenorul general al proiectului este compania locală de construcții Campeador, iar project manager pentru supervizarea lucrărilor de construcție este Vitalis. Compania care se ocupă de procesul de închiriere este CBRE România. Proiectul este finanțat de Garanti Bank cu 4,5 milioane EUR.

Compania Element Development a fost înființată de omul de afaceri Ionuț Dumitrescu, cu o vastă experiență în domeniul imobiliar, unul dintre cei mai noi dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, cu un portofoliu important deja în zona proiectelor rezidențiale.

În perioada 1997-2007 a dezvoltat firma de consultanță Eurisko, care a fost vândută în februarie 2008 către CB Richard Ellis, liderul mondial imobiliar. După această tranzacție s-a focusat pe businessul de dezvoltare imobiliară prin achiziția de terenuri, construcția și vânzarea proiectelor. Un astfel de proiect este HQ Victoriei, o clădire de birouri în suprafață de 9.000 mp, finalizată în 2009 în zona Piața Victoriei și care în 2012 a fost vândută către fondul de investiții Zeus Capital. Începând cu 2017, Ionuț Dumitrescu s-a asociat cu fondatorii One United pentru o nouă divizie de birouri, One Office.

One comment

error: Content is protected !!