Caravana AUR ”Patrioți în Europa” a ajuns în Bistrița

Caravana AUR ”Patrioți în Europa” a ajuns, miercuri, în Bistrița pentru a prezenta lista privind candidații partidului la alegerile europarlamentare de anul viitor, dar și programul cu care AUR va merge în legislativul european.

La Bistrița au sosit și o parte dintre candidații care vor intra în bătălia pentru un fotoliu de europarlamentar, printre care avocatul Maria Georgiana Teodorescu, deputatul Dan Tănasă, deputatul Dumitrina Mitrea și președintele echipei de tineret a AUR – Răzvan Biro.

Reprezentanții AUR și-au propus să înțeleagă mai bine nevoile fiecărei comunități în parte și din acest motiv au ales să pornească la drum Caravana ”Patrioți în Europa”, această acțiune reprezentând și un bun prilej de a discuta deschis cu românii despre problemele punctuale cu care aceștia se confruntă.

Întâlnirea candidaților AUR cu membrii și simpatizanții din Bistrița-Năsăud a avut loc în zona centrală a municipiului Bistrița, în apropierea Bisericii Evanghelice. Candidații AUR au oferit celor prezenți mai multe informații despre viziunea lor pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

Este vremea să privim demn și să vorbim de la egal la egal cu toată Europa. Aceștia sunt o parte din candidații la Parlamentul European. Au venit aici ca să îi cunoașteți și să vedeți ce oameni de calitate vrem în Europa, într-o Europă în care să fim respecați și cu care să putem vorbi de la egal la egal. (…) Vreme de 34 de ani, partidele care au condus România ne-au obișnuit că acel cap plecat sabia nu îl taie. În acest cap plecat există două aspecte foarte grave. Primul este acela că se obișnuiește să pască și de 34 de ani asta au făcut, au păscut și au plecat capul în fața tuturor și au vândut această țară. Al doilea aspect este acela că a venit momentul să renunțăm la acest sistem impotent care, timp de 34 de ani, ne-a demonstrat că suntem un stat eșuat. Candidații AUR sunt cei care pot să readucă demnitatea României. Pe 9 iunie 2024 schimbăm sistemul!”, a spus coordonatorul AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă.

Pe 1 noiembrie, la nivel național, Alianța pentru Unirea Românilor a dat startul Caravanei “Patrioți în Europa”, reușind să ajungă până acum în mai multe județe din țară. Candidații AUR la alegerile europarlamentare și-au propus să parcurgă toate județele din România.

AUR își manifestă angajamentul ferm față de România și față de cetățenii săi, iar Caravana “Patrioți în Europa” este o dovadă clară a determinării de a lupta pentru interesele și valorile românești în cadrul Uniunii Europene”, spun reprezentanții AUR.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 9 iunie 2024.

2 comments

  1. reclama e mama comerciantului dragă

  2. Sa i pupati si n fund daca v au plătit sa le faceți reclamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!