Care este starea de sănătate a celor șapte tineri răniți în accidentul de la Petriș

Șapte tineri au ajuns, marți seara, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, după ce au fost răniți în teribilul accident produs în localitatea Petriș, comuna Cetate. În urma investigațiilor, cadrele medicale au decis ca doi dintre aceștia să fie transferați la unități medicale din Cluj-Napoca și Timișoara, în vreme ce alți cinci au rămas internați la unitatea medicală din Bistrița.

Cei șapte pacienți policontuzionați în urma accidentului rutier de ieri din localitatea Petriș – 3 fete (cu vârste de 17 ani) și 4 băieți (doi cu vârste de 17 ani și doi cu vârste de 18 ani) – au primit îngrijiri medicale specifice în cursul nopții în Unitatea de Primire a Urgențelor. În urma investigațiilor clinice și paraclinice, echipa medicală pluridisciplinară a decis transferarea la secțiile clinice de Chirurgie și Ortopedie pediatrică din cadrul spitalelor clinice de urgență pentru copii din Cluj-Napoca și Timișoara a două dintre tinere, care au suferit multiple traumatisme și fracturi. Ceilalți cinci pacienți au rămas internați la secțiile Chirurgie generală și ORL ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și în acest moment starea lor de sănătate este stabilă. Beneficiază de tratamentul și îngrijirile medicale necesare”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Cei șapte tineri au fost răniți într-un accident produs pe un drum forestier care leagă Petriş de Dealu Negru. În urma accidentului, un adolescent – Erik Ștefoi – și-a pierdut viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!