Ce loc de muncă este vacant la magazinul H&M din Bistrița? Se caută persoana ideală pentru acest job!

Retailerul internațional de îmbrăcăminte H&M, care a deschis la finele lunii noiembrie 2017 un magazin în incinta B1 Shopping Center Bistrița face din nou angajări.

Pentru magazinul din Bistrița se caută director, iar candidații trebuie să aibă minim un an experienţă în gestionarea unui magazin sau a unei echipe într-un mediu strâns legat de customer service.

Potrivit unui anunț postat pe bestjobs.ro (portal dedicat ofertelor privind locurile de muncă), candidații trebuie să fie bine organizați, să acționeze independent, să aibă experiență în instruirea şi dezvoltarea angajaţilor și să poată oferi customer service la un nivel ridicat, iar cunoaşterea limbii engleze reprezintă un avantaj.

H&M oferă viitorului angajat contract full time, pe perioadă nedeterminată, orar de muncă flexibil, oportunităţi de dezvoltare, traininguri interne, asigurare medicală şi asigurare de viaţă, pachet intern de pensionare și card de angajat H&M.

Hennes & Mauritz (H&M) este o companie suedeză de îmbrăcăminte din Stockholm. Compania a fost înființată în 1947, în Västerås, Suedia. În iulie 2010, H&M avea aproximativ 76.000 de angajați, care lucrau în circa 2.000 de magazine din 37 de țări, fiind al treilea mare retailer de îmbrăcăminte la nivel mondial, după grupul american Gap și Inditex din Spania. Cea mai mare piață este Germania, urmată de Marea Britanie și Suedia.

Compania a deschis primul magazin în România pe 25 martie 2011, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Până în 2015, H&M a deschis 38 magazine, dintre care 12 în București și alte 26 în țară.

Magazinul din Bistrița a fost deschis la finele lunii noiembrie 2017.

2 comments

  1. Buna ziua as dori si eu un post de lucru in magazinul dumneavoastra daca sunteti amabili eu sunt disponibila

  2. As dori sa lucrez part time un nr de contact va rog se poate,nu pit sa trimit on line cv.

error: Content is protected !!