Ce vrăjeală slabă! Daniel Suciu s-a pozat c-un pensionar ce-a prins pomana de 700 lei: „Badea George îi ia și nu-i are de dat!”

Deputatul Daniel Suciu s-a pozat alături de un pensionar și a transmis un mesaj penibil, cu referire la ajutorul la pensie, în sumă de 700 de lei.

Și în vârful muntelui au ajuns cei 700 de lei ajutor pentru pensionari. Badea George îi ia și nu-i are de dat. – a fost mesajul lui Daniel Suciu, postat pe facebook.

Conform fluturașului de pensie postat pe facebook,  Badea George a avut o creștere la pensie: de la 1.812 lei la 2.512 lei.

Postarea deputatului de Bistrița a fost lăudată de fanii săi, dar au existat comentarii ironice, care anunțau că abia peste 2 ani începe campania electorală.

Ajutorul financiar de 700 de lei a fost acordat în luna iulie pensionarilor cu venituri mai mici sau egale cu 2.000 de lei. Ajutorul se acordă o singură dată și se suportă din bugetul de stat. Măsura face parte din Programul guvernamental „Sprijin pentru România”.

Politic vorbind, Daniel Suciu joacă RISCANT la mai multe capete!

În plan politic, Daniel Suciu e co-președinte al Organizației Municipale PSD (care NU face opoziție primarului PNL) și e președinte de Organizație Sângeorz-Băi. Rămâne de văzut dacă Daniel Suciu va risca o nouă candidatură pentru Primăria Sîngeorz-Băi, unde are 2 înfrângeri la activ.

One comment

  1. Daca a ajuns PSD sa citeze din PNL inseamna ca suntem pe drumul cel bun. Simbioza stanga dreapta da rezultate doar pentru ei dar impotriva poporului. Inflatia ne-a saracit cu 15% dar guvernantii scot ochii unora cu 700 de lei. E fix dupa modelul ceausist care oferea 100 de lei la toata lumea. Asta da evolutie!

error: Content is protected !!