Cererea PNL de renumărare a voturilor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, respinsă din nou

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană (BEJ) Bistrița-Năsăud a respins din nou cererea PNL de renumărare a voturilor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița.

Membrii BEJ s-au întrunit în ședință miercuri seara și au analizat solicitarea PNL, decizând în cele din urmă, cu majoritate, să o respingă.

În hotărârea nr. 204/19.06.2024, BEJ Bistrița-Năsăud motivează decizia. Hotărârea poate fi consultată integral mai jos:

La alegerile locale din 9 iunie a fost declarat câștigător Gabriel Lazany (PSD), cu 15.497 de voturi (44,04%), care a obținut cu 8 voturi în plus față de primarul în funcție Ioan Turc (PNL) – 15.489 de voturi (44,02%). 

2 comments

  1. Un OM de onoare

    Hoția și prostia , sunt caracteristice psd-ului . Dacă oamenii din BEJ – BISTRIȚA , erau cinstiți și respectau legea și miile de Bistrițeni care au votat , nu se opuneau renumărării voturilor . Pentru bani v-ați vândut sufletul dracului .
    Așa să vă ajute Dumnezeu , MINCINOȘILOR .

  2. In concluzie, după ploaie chepeneag. Doamna avocat-deputat făcea bine dacă instruia temeinic reprezentanții PNL din Birourile secțiilor de votare înainte de data alegerilor!
    Dar dacă au trimis toți cioflingarii nepregătiți numai pentru a încasa remunerația cuvenită acuma pot tot sufla în drâmbă!
    Încă o dovadă a faptului că la PNL calitatea activiștilor și membrilor e la pământ, precum a liderilor lor și a celor pe care îi trimit în consilii sau diferite funcții administrative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!