Cine are voturi de la pensionari… are grijă de ele! PSD a ținut un chef al pensionarilor, la Restaurant Giulia!

Partidul Social Democrat a organizat un nou Bal al Pensionarilor, la Restarant Giulia! Evenimentul s-a desfășurat din banii partidului și din sponsorizări, iar intrarea s-a făcut pe bază de invitație.

Practic, membri PSD mai vechi au putut aduce prieteni și cunoștiințe la acest chef, cu scopul de a-i racola pentru partid. Anual, balul de primăvară se desfășoară pe aceeași rețetă: mâncare, băutură, cântece populare și jocuri. Personajele publice din PSD își fac apariția, se fotografiază și socializează cu invitații. Astfel se creează ideea de familie-unită! Pensionarii sunt băgați în seamă crezând că au pe cineva la Primărie sau în diverse instituții care la o adică le va rezolva treburile mai repede. Este o șmecherie simplă prin care cei aflați la putere încearcă să-și conserve puterea și să-și fidelizeze anumite categorii de votanți.

PSD demonstrează cum se controlează  voturile pensionarilor, prin metoda „băgatului în seamă! „

Pensionarii din Bistrița sunt o categorie aparte care beneficiază de tratament preferențial. Periodic se organizează excursii la mănăstiri prin intermediul Organizației de Pensionari (condusă de Gheorghe Sabău), anual are loc balul de primăvară și balul de toamnă (finanțat din fonduri de la Primărie, eveniment în cadrul căruia sunt premiate cuplurile longevive. Plicurile cu bani sunt oferite de primarul sau viceprimarul PSD.)

PSD are un control lejer pe aceste voturi și se bazează pe echipe ușor de mobilizat. Spre exemplu, la alegerile interne pentru șefia Organizației Municipale, o mare parte din votanții prezenți în sală erau persoane de vârsta a III-a.

FOTO: Soldați disciplinați, pensionarii din PSD au umplut Casa de Cultură, la alegerile interne câștigate de Cristi Niculae, care a candidat de unul-singur!

 

Prin chefuri periodice, partidul ÎNTREȚINE ideea de familie-unită!

Pensionarii, femeile, tinerii au parte de chefuri realizate cu scopul de a întreține echipele de campanie. Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna și primăvara – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară.

FOTO: Petrecere a pensionarilor, finanțată de Primăria Bistrița!

 

La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Viceprimarul Cristi Niculae conduce Organizația Municipală, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret.

Chefurile de partid se decontează din cotizațiile membrilor și din sponsorizări.

One comment

  1. Intrebare; unde va sunt copiii ?Ati ramas doar cu pesedeuu.

error: Content is protected !!