Circulație rutieră închisă pe DN 17D, între Valea Mare (județul Bistrița-Năsăud) și Cârlibaba (județul Suceava). Vezi de ce!

Începând de astăzi, 20 noiembrie, se interzice circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 17D între localitățile Valea Mare (județul Bistrița Năsăud) și Cârlibaba (județul Suceava).

Această măsură s-a luat conform reglementărilor în vigoare privind circulația pe drumurile publice în sezonul rece și a reglementărilor tehnice în vigoare.

”Instituirea acestei restricții este necesară deoarece acest sector de drum se află în zonă montană unde nu există localități, fiind frecvente fenomene meteorologice extreme ( căderi abundente de zăpadă și viscol). În acestă situație nu pot fi desfășurate activitățile de deszăpezire, iar circulația nu se poate desfășura în condiții de siguranță” arată Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În concluzie, pe acest sector de drum este interzisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe perioada sezonului rece.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară aferentă închiderii circulaţiei.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale.

Sursa foto: www.digi24.ro

One comment

  1. Prof. Florin I. Bojor

    Sau poate pentru ca drumul e neasfaltat, iar batatura numita drum e distrusa de utilajele celor care taie padurea?

error: Content is protected !!