I-a ajuns DUSTER-ul lui Avram! Primăria Bistrița a cumpărat o mașină nou-nouță pentru city-managerul cercetat PENAL în dosarul „Revoluția pe 500 de euro!”

Managerul Bistriței conduce un Duster nou-nouț! Mașina i-a ajuns de curând și deocamdată are numere roșii! La rectificarea bugetară din octombrie, primarul Bistriței a făcut câteva jonglerii și a mutat banii de la Dezvoltare pentru achiziția unui autoturism pentru fostul viceprimar care acum este administrator public. 83.000 de lei au fost puși deoparte pentru mașina de serviciu a lui George Avram. Duster-ul de culoare argintie are opțiuni extra: scaune de piele, geamuri automate, senzori de parcare, tracțiune integrală.

a2

a1

a34

a35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovidiu Crețu a continuat să-i țină spatele lui Avram, chiar dacă a adus prejudicii de imagine instituției prin șmenurile din dosarul Revoluția pe 500 de euro. AVRAM GEORGE este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cumpărare de influență și a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată. De asemenea, Crețu a activat funcția de city-manager, dedicată-special lui George Avram, singurul candidat înscris la concurs.

Vezi C. V-ul lui George Avram! Condițiile de city-manager îi vin ca o mănușă celui care la 43 de ani a terminat o facultate particulară desființată, are master “la Goldiș” și 10 ani a lucrat în salubrizare, la “Codrișor” și URBANA!

Cât timp a fost viceprimar, George Avram a condus o Nubira și o Dacia Logan cu număr de înmatriculare BN 05 BIS, lăsat moștenire lui Cristian Niculae. Viceprimarul Gelu Muthi conduce un Logan argintiu, iar Ovidiu Crețu conduce un Tiguan, cu număr BN 01 ADP.

 

cc31-300x236

r8

 

 

 

 

 

 

cretu avram

ddu-400-400x400

 

 

 

 

 

 

Au carburant la discreție: 200 de litri/lună!

La începutul fiecărui an, consiliul local aprobă norma de carburant. Fără a ține cont de avizul de legalitate, proiectul inițiat de primar a obținut votul majorității și pe 2016, primarul și viceprimarii au avut la dispoziție 200 de litri de carburant/lună/mașină. Consilierii locali fideli primarului au susținut inițiativa, chiar dacă NU avea aviz de legalitate. Proiectul prevedea 200 de litri pe lună pentru mașinile ce deservesc primarii, viceprimarii.

La un calcul simplu, pentru cele 20 de zile lucrătoare din fiecare lună, o mașină ar avea la dispoziție 10 litri/zi, (adică cel puțin 100 kilometri pentru fiecare zi). Teoretic, de aproximativ 4-5 ore în trafic ar avea nevoie cei doi viceprimari sau primarul pentru a consuma carburantul alocat zilnic.

Citiți și:

avram-11-392x400Se strânge lațul! George Avram a fost pus sub control judiciar. Este acuzat de fals în înscrisuri și cumpărare de influență pentru certficatele de Revoluționar, prin care și-a tras indemnizație de 500 de euro pe lună!

2 comments

  1. Fratilor, pe comunistii astia numai cu buldozerul ii mai da cineva jos… Au masini la scara, au sofer, au combustibil cat vrea muschii lor, au totul…

  2. Ar trebui sa i facem si lui Avram o balada……ca prea repede se uita nerusinarea si mocirla in care târăste numele acestui oras.