Concurs pentru funcția de secretar al comunei Nușeni! S-au înscris 2 doamne, printre care și nevasta lui Vasile Marc (consilier PNL și prieten cu primarul)! Mâine, la București are loc examenul pentru job-ul cu salariu de 10.000 lei/lună!

Primăria Comunei Nușeni face angajări. Postul de secretar de comună a fost scos la concurs, iar examenul se va desfășura la București.

 

La sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici se desfășoară concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Nuşeni, judeţul Bistriţa – Năsăud.

S-au înscris la concurs:

– BARAGOANA CRISTINA GEORGIANA

– MARC ELENA DANA.

Condiţiile de participare sunt:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe juridice sau administrative;

– studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

În cazul în care la concurs nu se prezintă persoane care îndeplinesc condiţiile de participare, pot candida şi persoane care nu îndeplinesc aceste condiţii, în următoarea ordine:

a) persoane care au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe juridice sau administrative şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
b) persoane care au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe juridice sau administrative;
c) persoane care au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în altă specialitate.

10.000 de lei BRUT! Ăsta e salariul unui secretar de comună cu 3.000 – 7.000 de locuitori!

Nușeni este o comună în județul Bistrița-Năsăud, Transilvania, România, formată din satele Beudiu, Dumbrava, Feleac, Malin, Nușeni (reședința), Rusu de Sus și Vița.3.200 de locuitori. Salariul de secretar de comună, conform legii Administrației publice locale: salariul minim x 5 , adică aproximativ 10.000 de lei BRUT.

Soția lui Vasile Marc a lucrat la APIA, ca și consilier, unde încasa aproximativ 3.000 de lei/lună, conform declarației de avere a soțului ei. În 2018, Marc Elena Dana a fost consilier juridic al firmei AgroArdeal și în 2018 a încasat 4.700 de lei.

Comuna Nușeni este administrată de Ioan Mureșan, coleg de partid cu Vasile Marc (consilier județean, candidat la parlamentare din partea PDL, pe zona Beclean), totodată soțul uneia dintre candidatele pentru funcția de secretar de comună.

Data de sustinere a probei scrise: 02.07.2019, ora 10:00.

2 comments

  1. Cel care a fost mai bine pregătit!

  2. Ei si cine credeti ca a luat examenul ?

error: Content is protected !!