Consilierul USR Nicolae Pavelean: Autobuzele din Bistrița vor avea în curând terminali pentru plata transportului cu cardul bancar

Autobuzele care circulă în prezent prin municipiul Bistrița și asigură serviciile de transport public în comun vor avea în curând terminali pentru plata cu cardul bancar a călătoriei, anunță consilierul USR Nicolae Pavelean.

În ședința ordinară a Consiliului Local Bistrița din luna octombrie, consilierul USR a solicitat municipalității să discute cu cei din conducerea operatorului de transport public din Bistrița – Transmixt SA – legat de implementarea terminalilor de plată cu cardul bancar în toate autobuzele actuale care circulă pe traseele din Bistrița.

Această facilitate este disponibilă în toate autobuzele din alte orașe de multă vreme, exemple existând în Cluj, București și alte orașe din țară”, a spus Nicolae Pavelean.

Răspunsul municipalității a fost unul pozitiv, consilierul primind asigurări din partea primarului Ioan Turc că s-a discutat deja acest subiect și că această opțiune de plată va fi asigurată în viitor.

”Am avut o discuție cu domnul manager al societății Transmixt, domnul Melente Horoba, și, printre aletele, am discutat și despre acest lucru. Dânsul mi-a spus că, pe lângă o serie de facilități care deja au fost create, urmează să fie creată și această facilitate. Suntem atenți la ceea ce se întâmplă”, a spus primarul Ioan Turc.

One comment

  1. Un lucru bun. Dacă tot vă inspirați din realizările din transportul clujean propun să se înființeze și un autobuz școlar care să ducă dimineața copii la școală . Eu sunt interesat de traseul : Cartier RAAL -bulevard Decebal -spitalul de urgență bistrița. Așa sunt cîteva autobuze în Cluj care duce dimineața copii la școală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!