VIDEO: Băi băiatule, ăștia-s nebuni! Cum să spargi lucrarea a III-a oară, fix înainte de alegeri? Primare Crețu, o să plătești dumneata că ne iei de fraieri!

Piața Mică este spartă pentru refacerea lucrărilor efectuate iarna sau pe ploaie. De asemenea, rampele de pe Alecsandri și Kogălniceanu sunt distruse a III-a oară. Echipe de muncitori necalificați sunt puse să dreagă busuiocul în apropierea campaniei electorale.

Reabilitarea pasajelor a demarat în urmă cu 3 ani, iar după lungi perioade de tergiversare, proiectul a fost finalizat. Cu mari nereguli în ce privește calitatea lucrărilor. Crețu a încercat să puncteze la capitolul imagine, dar mega-proiectul finanțat din bani europeni îi este piatră de moară.

 

„Regenerarea urbană a Centrului istoric Bistriţa, Axa turistică 1,2,3“, este un proiect cu o valoare totală de 44.996.170,67 lei. Acest proiect prevede reabilitarea şi punerea în valoare a pasajelor istorice, construindu-se, astfel, conceptul de axe turistice, cu denumiri care fac trimitere la simbolistica medievală a zonelor vizate: Axa Coroanei, Axa Artelor şi Axa Breslelor.

 

p11

p12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aproximativ 10 MILIOANE de euro a costat modernizarea pasajelor, proiect realizat din fonduri europene de  SC TCI Contractor General SA din Cluj ca lider, Iasicon din Iaşi, Drum Construct din Zalău, SC Ianus din Sălaj şi SC Renmar din Dej, în asociere.

Centrul orașului Bistrița a fost blocat și s-a circulat cu dificultate, iar lucrările s-au desfășurat cu încetinitorul cu luni întregi în care NU s-a lucrat efectiv. Calitatea lucrărilor lasă de dorit, dar într-un final Crețu a făcut marea inaugurare și în preajma alegerilor finisează. Primarul Ovidiu Crețu va deconta masiv la alegerile din această vară faptul că NU a supervizat lucrările la proiectul de 10 milioane de euro… chiar dacă pe final vrea să dreagă busuiocul prin retușuri de mântuială.

 

Citește și:p3-e1430828042436

Cam așa se FREACĂ MENTA pe bani europeni! În Piața Mică se refac lucrările de mântuială! Pe ploaie!

 

http://www.ziardebistrita.ro/?s=piata+mica

 

3 comments

  1. Cine o să voteze un inginer repetent ca şi Crețu?

  2. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Totul este un amalgam de bgicasai abandonati, dale si borduri care se misca, stalpi, stalpisori cu nemiluita de beton, fier, afisiere stradale cu gramada, sa vedem ce se va lipi pe ele. Intr-un cuvant CHICI si tiganeala. Bistrita boema nu mai exista, datorita unui primar arogant si a unui URBANISM fara gust si bun simt. HALAL sa va fie ADMINISTRATIE !

  3. Nici aia de la blocurile sociale nu il mai voteaza pe acest primar

error: Content is protected !!