Crețu, despre taxa de gunoi: „11 lei pe lună/persoană NU e o sumă mare!” Primarul e-mpotrivă, dar crede că PSD-iștii lui Niculae vor vota subvenția! 3 MILIOANE de lei ar costa această „electorală”, plătită din bani publici!

cretu si niculae

Primarul Ovidiu Crețu se opune unei subvenționări a taxei de salubrizare și consideră că 11 lei/lună/persoană NU reprezintă o sumă mare! Cristian Niculae a ales varianta populistă și a anunțat cu surle și trâmbițe că va subvenționa taxa de salubrizare. Conform propunerii lui Niculae, Primăria va plăti 5 lei/pers/lună iar cetățeanul de rând va achita 6.5 lei/lună!

 

 

„Tariful a crescut de la 9.9 la 11.5 lei! Dacă facem socoteala, 11 lei pe lună de personă eu spun că NU e o sumă mare! Se poate suporta! Dacă vrei să faci o subvenționare, ar tebui o subvenționare la persoanele care au venituri foarte mici!

Domnul Nicuale o să vină cu propunerea de subvenionare! Sunt convins că consilierii PSD vor vota și atunci în ședința de Consiliu se vor muta banii dintr-o parte în zona asta, astfel încât se va subvenționa o parte din tariful de salubritate!” – a spus Ovidiu Crețu.

 

Dezbaterile vor începe peste câteva ore, la dezbaterea pe buget de la Consiliul Local. Impactul bugetar pentru subvenție ar fi de aproximativ 3 MILIOANE de lei, bani care ar trebui mutați de pe zona de investiții!

3 comments

 1. Jeguri ordinare.
  12 ani degeaba.
  Oras gri, murdar, fara infrastructura, fara iluminat, retele invechite si ei vor stafion, gradina botanica, aqualand, neverland, centru spanzurat,
  Nu va prinde rusinea?

 2. Ei s-au inteles dinainte, doar sa creasca Niculeie in ochi electoratului.
  Minciuni si teatru ieftin.

 3. Balan Marius- contribuabil

  O mare cufureala este si povestea asta. Oricum ai suci-o tot prostul plateste !

error: Content is protected !!