VIDEO: Crețu a învățat fofilarea. Dă vina pe Aquabis pentru canalizarea-lipsă din localitățile componente. FALS: și Primăria poate face rețele!

Pe toată durata campaniei electorale, primarul Ovidiu Crețu a evitat confruntările directe din studiourile de televiziune. Ieri, la ultima dezbatere, Crețu a părăsit studioul și nu a stat la discuții cu ceilalți contracandidați. Singurele confruntări le-a avut pe stradă, la provocarea independentului Florin Bojor.

Bojor l-a abordat în mai multe rânduri și a încercat în numele cetățenilor să obțină răspunsuri pentru rețelele de apă-canal, asfalt sau proiecte megalomanice pentru care NU există finanțare (cum ar fi centrul intermodal, care prevede realizarea unei autogări cu etaj).

Prezent la vizitele de campanie, primarul Bistriței s-a fofilat pentru lipsa de investiții din localitățile-componente Sărata, Slătinița, Sigmir, Ghinda, Unirea,Viișoara.

 

 

„Referitor la canalizare, o repet… structura unui stat democratic, nu dă totul la primărie. În cazul nostru,  de apă și canalizare se ocupă o firmă, care este Aquabis și care se află în subordinea Consiliului Județean”  a declarat primarul Crețu, prezent într-una din zilele de campanie în Sărata.

Crețu a OMIS intenționat să spună că Primăria Bistrița poate investi în extinderea rețelelor și după aceea să le predea în administrare către Aquabis. Investițiile se pot face din bugetul local, dar primarul Ovidiu Crețu a evitat să dea explicații cetățenilor care de ani întregi așteaptă rețele de apă-canal și asfalt.

 

Citește și:

ffrIndependentul Bojor se opune autogării-SUSPENDATE din zona Decebal, o nouă gargară de campanie, fără finanțare! Vezi ce replici tăioase i-a adresat primarului Crețu pe această temă!

http://www.ziardebistrita.ro/bojor-vs-cretu-2/

 

 

One comment

  1. Mi s-a facut scarba, pur si simplu. Scarba!

error: Content is protected !!