Prefectura Bistrița-Năsăud caută firmă de „curățenie în birouri”! Contract de peste 15.000 de euro pus la bătaie!

Instituția Prefectului va achiziționa un contract de prestări servicii de curățenie. Valoarea contractului este estimată la 55.000 – 60.000 de lei fără TVA (include și produsele de curățenie). Termenul de derulare a contractului: 12 luni, cu posibilitatea de prelungire pe încă 12 luni. Procedura de achiziție: încredințare-directă.

 

Peste 1.000 de euro pe lună costă curățenia în Prefectură!

 

Din spațiul destinat curățeniei fac parte Instituția Prefectului Judelul Bistrita Năsăud, Serviciul de Permise și Înmatricularări și Servicul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor.

Suprafața de 1.900 de metri pătrați cuprinde:- holuri acces; – casa scărilor; – holurile de la parter corpul A și corpul B; – camerele de la parter corpul A și corpul B; – holurile de la etaj 1, corpul A și corpul B; – camerele de la etaj 1, corpul A și corpul B; – grupurile sanitare de la parter și etajul 1.; – terasa din fata institutiei.

Vezi caietul de sarcini

birou prefectura

cccv

 

 

 

 

 

 

 

PRESTATORUL va asigura de luni până vineri serviciile de curățenie cu un număr de 3 (trei) persoane nominalizate de către beneficiar după urmatorul program: – între orele : 16 – 20 serviciile de curățenie sunt asigurate de către 2 persoane

– intre orele 06 – 10 și orele 11 – 19 de către o persoană.

Serviciile de curățenie se concretizează in următoarele activități: – curățenie pe holurile de la parter și etaj I, corpul A si B intrările A , C, – curățenie în birouri(50), – curățenie în grupurile sanitare (10), – curățenie la scările de intrare (2), – curățenie pe aleea din fața scărilor institutiei, – curățenie în spațiile verzi, trotuarele din preajma clădirii și terase.

Condiții participare: ofertantii trebuie sa demonstreze că au în obiectul de activitate prestarea de servicii de curățenie, au punct de lucru în Bistrița și nu se află în procedura de insolvență. Criterii adjudecare: prețul cel mai scăzut

Oferta care va avea prețul cel mai mic va câștiga acest contract estimat la 15.000 de euro pe an. Termen limita primire oferte: 10.03.2017.

Citiți și:

d42-800x400

Știți cât plătește Primăria Bistrița pentru curățenie în birouri? Peste 3.000 de euro pe lună! E mult, e puțin?

One comment

  1. Te Rog caut ce lucru curățenie

error: Content is protected !!