Daniel Suciu (PSD): Robert Sighiartău, iar te strânge cămașa?

Deputatul PSD Daniel Suciu, vicepreședintele Camerei Deputaților, a reacționat după ce deputatul PNL Robert Sighiartău i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să facă un pas în spate dacă legea eliminării pensiilor speciale ale parlamentarilor va fi declarată neconstituțională de Curtea Constituțională a României.

”Robert Sighiartău, iar te strânge cămașa? Am înțeles că ai căzut din echipa câștigătoare și acum ești în cea a veșnicilor pierzători, veșnic nemulțumit și veșnic doritor de funcții, dar nu primim lecții, sugestii sau propuneri din partea celui care a fost secretar general al PNL și nu ați făcut nimic pentru eliminarea pensiilor speciale. Nu ești în măsură să vorbești despre alții pe acest subiect în condițiile în care noi le-am eliminat în Parlament la 11 zile de la preluarea funcției de premier, iar tu încă numeri cele 30 de zile ale lui Rareș Bogdan și asta deja de vreo 3 ani. Dar, știi de fapt care este problema? Ai tăi din PNL de la București îti tot dau cartonașe roșii la toate funcțiile pe care ți le dorești iar de la Bistrița ai fost descalificat demult pentru neprezentare. Chiar nu pricepi?”, a transmis Daniel Suciu.

Marți, liberalul Robert Sighiartău a transmis următorul mesaj: ”Domnule Ciolacu, dacă aveți onoare știți ce trebuie să faceți… După ce, timp de 1 an și 6 luni, Marcel Ciolacu și ministrul său Budai au aruncat tot felul de tiribombe și fumigene cu legea pensiilor și a salarizării, a impozitării globale, a reducerii impozitării etc. Astăzi după votul din plen pentru eliminarea pensiilor speciale, a lansat un atac nedemnn la adresa PNL, deși împreună cele 2 partide au votat legile propuse de PSD astăzi. Marcel Ciolacu continuă aceeași strategie ticăloasă pe care a dus-o la adresa PNL, dar de data asta din calitatea de prim-ministru. Ca atare, îi lansez o provocare lui Marcel Ciolacu în care onoarea joacă un rol important. Asta pentru că dânsul pune un mare preț, așa cum a declarat-o de multe ori, pe statura morală a unui om politic. Domnule Ciolacu, dacă CCR declară neconstituțională legea pe care am votat-o astăzi în parlament, vă rog să vă onorați cu demnitate cuvântul și să faceți un pas în spate. Pentru că ați știut că legea va fi neconstituțională și ați mințit poporul român, atacând PNL. Dacă legea va trece de CCR, atacul josnic pe care l-ați lansat astăzi față de PNL mă face pe mine, Robert Sighiartău, să vă arăt cartonașul galben. FAIR-PLAY, domnule MARCEL CIOLACU!”.

One comment

  1. Motto:
    „LINGĂUL și LICHEAUA sunt două din rolurile unui aceluiași personaj , numeros, hotărât de evenimentele unei epoci să ia asupră-și terminologia deficitară a vocabularului social. Și amândoi și licheaua și lingăul , sunt mai repede niște bolnavi ai unei epoci decât niște temperamente, nenăscuți, numai făcuți.”
    (Tudor Arghezi- Rețete)
    Acest Daniel Suciu, este un exemplu tipic de lingău fără personalitate. Astfel, in primul mandat de parlamentar a fost purtător de cuvânt (si de geantă) a lui Valeriu Zgonea- cel care se autointitulase „colegul lui Mihai Viteazul”. In cel de-al doilea mandat de deputat a devenit purtător de geantă a lui Liviu Dragnea. Si pentru că, in general s-a comportat ca un câine credincios stăpânului, de data asta a fost recompensat cu functia Vicepreședinte al Camerei Deputaților, devenind mâna dreaptă a lui Marcel Ciolacu- fost presedinte al camerei deputatilor până la rotativa guvernamentală. Individul nu scapă nici un prilej de a ataca fără discernământ pe oricine ar încerca să-i amenințe stăpânul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!