Datorii de peste 3 milioane de lei la bugetul local al Primăriei Sângeorz-Băi; primarul Traian Ogâgău anunță că va lua măsuri împotriva datornicilor

Primăria orașului Sângeorz-Băi anunță contribuabilii care nu și-au achitat taxele și impozitele locale, fie persoane fizice, fie juridice, că va lua măsuri pentru a recupera sumele restante. Dacă debitele nu vor fi achitate până la 1 aprilie 2021, administrația locală din Sângeorz-Băi va întocmi o listă a debitorilor și va trece la executarea silită a datornicilor.

Potrivit primarului orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, cuantumul total al datoriilor se ridică la suma de aprovimativ 3 milioane de lei.

Persoanele juridice au datorii de peste un milion de lei, iar cele fizice au datorii de peste două milioane lei. Noi ne dorim să recuperăm acești bani, dar nu vrem să trecem la executări silite, adică să fim nevoiți să luăm mașina din curte sau televizorul din casa omului. Mai avem răbdare până la 1 aprilie. (…) După această dată nu avem ce face, trebuie să luăm măsuri”, a declarat primarul Traian Ogâgău.

Sursa citată a făcut și un apel la contribuabilii care au datorii, explicându-le că plata acestor sume ar ajuta și administrația locală.

Rugăm contribuabilii să facă un efort și să ajungă la zi cu toate aceste datorii, cu atât mai mult cu cât sumele restante cresc cu fiecare zi care trece. În plus, avem și noi de plătit cofinanțări la proiectele pe care le avem în derulare și așa mai departe. Cu alte cuvinte, nu putem unul fără altul. Împreună reușim!”, a adăugat primarul.

One comment

  1. Cristulean Mihaela

    Pai daca am de plata din vina doamnelor care nu sunt atente tot am de platit va rog sami spuneti tot eu sunt devina?

error: Content is protected !!