Deputatul Bogdan Ivan – atac dur la adresa prefectului Stelian Dolha: ”V-ați folosit de funcție pentru a forța comisarii Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud să caute deșeuri în comune conduse de primari PSD”

ivan si suciu

Deputatul PSD Bogdan Ivan a lansat un atac dur la adresa prefectului județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, pe care îl acuză că s-ar fi folosit de funcția pe care o deține pentru a cere comisarilor de mediu să aplice amenzi în unitățile administrativ-teritoriale conduse de primari PSD.

Rușine, domnule inchizitor Dolha! V-ați folosit de funcția de prefect pentru a forța comisarii Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud să caute deșeuri în comune conduse de primari PSD. Dacă nu au găsit, i-ați trimis și a doua, și a treia zi, doar doar vor găsi ceva ca să dea o amendă. E normal ca instituțiile statului să își facă treaba și să sancționeze pe cei care depozitează ilegal deșeuri. Ce e sfidător, e că nu ați început controalele cu Municipiul Bistrița sau orașele Năsăud și Sângeorz-Băi, conduse de primari PNL. Ați pornit controalele ”pe sărite”, doar în comune conduse de primari PSD”, a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare deputatul Bogdan Ivan.

Acesta afirmă că mai multe unități administrativ-teritoriale cu primari PSD au fost amendate, dar sancțiuni nu au fost aplicate și în comune conduse de primari PNL.

”Astfel, primăriile Coșbuc, Târlișua, Prundu Bârgăului, Dumitrița și Monor au fost amendate cu câte 15.000 lei fiecare! Nicio primărie PNL. Niciuna, că doar n-o să vă amendați colegii de partid. Dacă ați fi căutat prin cartierele aparținătoare Bistriței, i-ați fi dat și colegului și șefului de partid, Ioan Turc, amendă? Poate că galbenul de partid vă orbește și nu aveți cum să vedeți că la Șieu-Măgheruș sau la Bistrița gunoiul stă de strajă PNL! Vă pun la dispoziție și fotografii din Municipiul Bistrița și comuna Șieu-Măgheruș. Iar dacă dumneavoastră nu le băgați în seamă, Garda de Mediu poate să se sesizeze”, a mai scris Bogdan Ivan pe Facebook.

Totodată, social democratul îl acuză pe prefect că a făcut aceste acțiuni din răzbunare.

”O răzbunare infantilă, o frustrare lăuntrică și totalitaristă care nu are cum să vă facă cinste! Susțin cu toată puterea procesul de ecologizare din județ. Am făcut-o încă de când eram adolescent și știu despre ce vorbesc. Dar, dacă tot e lege, domnule prefect, haideți să fie pentru toți”, a mai completat Bogdan Ivan.

Reacția deputatului PSD vine în contextul în care mai multe primării din județul Bistrița-Năsăud au fost amendate de Comisariatul Județean al Gărzii Naționale de Mediu Bistrița-Năsăud pentru că nu au curățat corespunzător zonele pe care le administrează.

error: Content is protected !!