Deputatul Diana Morar (PNL) acordă audiențe în Bistrița și Năsăud

În lunile iulie și august, cu mici excepții, deputatul PNL Diana Morar acordă audiențe. Cetățenii județului Bistrița-Năsăud se pot întâlni cu parlamentarul liberal în municipiul Bistrița și în orașul Năsăud.

Deși este vacanță parlamentară, activitatea mea în circumscripție este una intensă. Am început din această săptămână audiențele și întâlnirile cu cetățeni și colegi din PNL, pe diferite teme de interes pentru comunitate și nu numai. Pentru mine este una dintre cele mai importante activități din experiența de parlamentar și o fac cu bucurie ori de câte ori sunt în județ. Conectarea cu oamenii pe care îi reprezint cu onoare în Parlamentul României, discuțiile despre problemele lor punctuale, nevoile și așteptările de la cei care conduc țara sunt baza unui mandat echilibrat și centrat pe cetățeni. Așadar, dragi bistrițeni, vă aștept cu drag la audiențe la sediul PNL din municipiul Bistrița, precum și la biroul parlamentar din Năsăud, pe întreaga perioada a vacantei parlamentare (lunile iulie și august, cu mici excepții)”, a precizat deputatul Diana Morar.

Audiențele se acordă după următorul program:

  • Bistrița, de luni până joi, între 12.00 și 15.00;
  • Năsăud, vineri, între 9.00 și 12.00.

One comment

  1. Sunteti sigur ? Bistrita CIvica asteapta sa fie primit in audient cu o petitie scris si semnat fix de sase luni. Ciocul mic, cam asta reiese din lunga asteptare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!