Diana Timiș, singura absolventă de liceu din Bistrița-Năsăud care a obținut media 10 la sesiunea 2024 a examenului de Bacalaureat

Diana Timiș este singura absolventă de liceu din Bistrița-Năsăud care a reușit să obțină media 10 la sesiunea 2024 a examenului de Bacalaureat.

Diana este absolventă a Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița, reușind să finalizeze studiile liceale ca șefă de promoție.

Diana Timiș a absolvit clasele V-XII cu 10 pe linie, a fost șefa de promoție a Școlii Gimnaziale Lunca Ilvei și a Colegiului Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița, olimpică la matematică, membră în Consiliul de administrație a CNLR. O tânără responsabilă, inteligentă și empatică. Felicitări, Diana!”, a transmis conducerea Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița.

A doua cea mai mare medie din județ a fost 9,98 și a fost obținută de un elev de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița, iar a treia medie din județ a fost 9,96, obținută de un absolvent al Liceului Teoretic ”Solomon Haliță” Sângeorz-Băi.

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat sesiunea iunie – iulie 2024 au fost publicate luni, 8 iulie. Acestea pot fi consultate pe portalul bacalaureat.edu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!