Distracție și muzică populară la Sărata!

După localitățile componente Sigmir, Ghinda și Slătinița, și Sărata a avut parte de distracție și muzică populară. Evenimentul „Cântec, joc și voie bună”, în organizarea Primăriei municipiului Bistrița, a ajuns și în această localitate.

“După întrecerile distractive și animațiile pentru copii, a avut loc și un spectacol folcloric susținut de artiștii ansamblului „Cununa de pe Someș”, spre bucuria tuturor celor prezenți în perimetrul Parcului industrial, singura locație suficient de încăpătoare pentru afluxul mare de participanți. Nu a lipsit nici concursul ceaunelor la gătit de gulaș, cele cinci echipe concurente fiind la înălțime în etalarea abilităților gastronomice”, a transmis primarul Ioan Turc.

Potrivit edilului, genul acesta de evenimente sunt menite să destindă comunitățile de bistrițeni din toate cartierele aparținătoare municipiului.

One comment

  1. Festivalul a fost extraordinar, am vost cu cei doi copii ai mei si ne-am distrat de minune, copii au avut o experienta foarte frumoasa si am facut nenumarate poze. Festivalul l-am remarcat initial pe https://www.ecomunicate.ro/ dar ulterior ne-am organizat eu si sotia sa mergem acolo sa ne distram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *