Doi copii, la spital după ce s-au răsturnat cu un ATV

 

 

Doi copii au ajuns, joi după – amiază, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce au fost implicați într-un accident produs pe un drum din localitatea Tiha Bârgăului. Cei doi se aflau pe un ATV condus de unul dintre copii, acesta pierzând controlul și rasturnandu-se.

La fața locului au intervenit echipaje medicale din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

„Echipajele medicale au găsit la fața locului doi minori, o fetiță în vârstă de opt ani și un băiat în vârstă de 10 ani. Băiatul prezintă TCC și excoriații, iar fetița atac de panică. Ambii copii vor fi transportați la UPU SMURD Pediatrie Bistrița pentru mai multe investigații medicale”, a precizat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că, pe raza localității Tiha Bârgăului, un băiat de 10 ani din localitate, care conducea un ATV, pe un drum care nu este deschis circulației publice, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat.

În urma accidentului, băiatul a fost rănit ușor. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: IPJ B-N

One comment

  1. imprejurari tipice zonei .. educatie zero, durere-n-p*la si plansete dupa
    „a nost` ii cel mai fain ..ia` cum mână ateveul mancaiar tata p*licica
    la anu’ ii cumpar altu` mai mare numa sa fie cuminte”

error: Content is protected !!