Dolha se bagă pe Sărata, să adune voturi de la cei care l-au fugărit pe Crețu!

Stelian Dolha este candidatul care a dat o fugă rapidă în cartierul Sărata și a stat de vorbă cu locuitorii care l-au fugărit pe Crețu prin centrul Bistriței. În urmă cu 2 săptămâni, aproximativ 80 de cetățeni din Sărata și Slătinița au protestat în fața Primăriei Bitrița, solicitând o dicuție cu Ovidiu Crețu. Aceștia sunt revoltați că NU au apă-canal, asfalt, deși plătesc impozite de oraș.

 

Înconjurat de staff-ul de campanie, Dolha a promis că va rezolva problemele celor din localitatea-componentă. Dacă va ajunge primar!

s2

 

 

 

 

 

 

s4

s3

 

 

 

 

 

 

În Sărata, cartierul Bistriței, majoritatea locuitorilor n-au drumuri și canalizare, dar plătesc impozite de municipiu. Când plouă oamenii înoată în noroaie, când e timp frumos praful inundă totul. Unul dintre locuitori mi-a spus că plătește 1.300 de lei doar impozitele pentru mașini, iar încă pe atât pentru casă și teren. Casa cu etaj are fosă, iar pentru mașini plătește tot timpul reparații din pricina drumurilor impracticabile. În loc de răspunsuri legate de proiectele de drum și canalizare, primarul le-a arătat spatele. Ultima dată la propriu, la protestul de la sfârșitul lunii martie din fața primăriei.
Dacă ar fi risipit mai puțini bani pe jardiniere, ouă, mere și struți, sistem acustic în sala de ședințe, cu siguranță ar fi găsit banii pentru drumurile din Sărata. a postat candidatul P.N.L, pe pagina sa de facebook.
Stelian Dolha are un program constant de a se face cunscut și în vizitele sale prin oraș abordează teme de campanie: dezvoltarea economică a Bistriței, piețele agro-alimentare, parcări etc.

 

s13 s15

 

 

 

 

 

De altfel, un program asemănător au toți candidații tineri, care au ieșit în stradă să se afirme cu propriile soluții la problemele comunității, probleme ignorate de Ovidiu Crețu.

 

ss3Alin Seserman deține un program pe care și l-a conceput în acest sens, o parte din idei fiind postate pe blogul său. http://alinseserman.com

Conslierul local a expus ideie sale despre viitoarea administrație și a scris o serie de texte pe capitole: cultură, sport, tineri etc.

 

 

 

 

s33Candidatul lui Băsescu, Ionuț Simionca punctează constant la imagine și încearcă să fie cât mai vizibil prin acțiunile sale. S-a făcut remarcat prin acțiuni de stradă și critici la adresa actualului primar. A apărut în peisaj de curând și încearcă o recuperare din mers, la capitolul notorietate.

 

 

 

 

s44Și independentul Archiudean susține că deține cheile administrației și are variante viabile pentru centura de sud, parcări, locuințe pentru tineri etc.

 

 

 

 

În linii mari, viziunea candidaților tineri este asemănătoare și aceștia par a se inspira unul de la altul. În perioada pre-electoral, scopul lor este de a se face cunoscuți ca viitori combatanți de calibru pentru actualul primar.

3 comments

  1. E bine ca sunt tineri dar as avea o singura intrebare: ce au facut ei până la vârsta asta?

  2. La ce fata are Dobra mai bine l-ati lasa pe dinafara pt ca respinge voturile

  3. In viata mea nu am auzit de copiii acestia

error: Content is protected !!