VIDEO: Gabriel Cotabiță aplaudat la scenă deschisă la “femeia europeană”… un spectacol cu scop precis! La pariu că Doris candidează la Parlamentare?

“Femeia europeană” este un eveniment promovat de Doris Moldovan care a ajuns la a IX-a ediție. Un spectacol care nu cred că a evoluat, ci mai degrabă s-a conservat. Pe scurt, mai multe femei sunt selectate și premiate în văzul urbei, cu titlul… “femeia europeană”. Din decență rămân rezervat la calitățile multor doamne re-devenite „domnișoare” și puse pe lista lui Doris…  Sunt omise anonimele femei cu valori creștine în favoarea unor carieriste cu așa-zise valori europene, dar asta e o altă chestiune.

Despre show

d98Scena, decorul, acustica… Sunt puncte minus, dar organizatorii au preferat să puncteze la cantitatea de spectatori și au schimbat locația, deși Casa de Cultură era mult mai potrivită decât Sala Polivalentă, care oferă un cadru rece. Decorul a fost slăbuț de tot… inadecvat și sărăcăcios. Acustica, de asemenea… dar o punem pe seama locației.

 

 

 

Artiști

m8Mirabela Dauer a venit cică gratis și s-a descalificat (pentru cunoscători) când a cântat playback. O punem pe seama vârstei. Doamna are un public-țintă, care a gustat din comunism și NU prea taxează legendele-vii, vezi-Doamne!

 

 

 

 

d6Dan Negru NU s-a integrat în conceptul “european” al show-ului și a șocat prin reținere. A umflat banii și a plecat spre București. Un show-man de sticlă, care clachează cu mulțimile.

 

 

 

 

 

 

 

 

m11Gabriel Cotabiță a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatorii sosiți la Sala Polivalentă. Are povestea celui aflat în comă, care oferă vieții un alt sens… publicul sensibil la chestiuni de acest gen, s-a bucurat de prezența lui. Finalul cu Ave Maria a sensibilizat la maxim și oamenii s-au retras la casele lor cu oftaturi prelungi și amintiri duioase.

 

 

 

 

 

 

Politic

d99Deși este un eveniment de casă al foștilor PDL-iști a venit și Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean. Ioan Oltean NU a fost văzut la acest eveniment, deși în sală erau mulți partizani de pe Valea Someșului. Singura care a punctat la imagine a fost Doris Moldovan.

 

 

 

 

Concret de… ACID

dd33Unii ar zice că a fost mega-show la Polivalentă! Publicul nostalgic, un mixt ruralo-urban. Spectacol de bunici și nepoți, cu artiști promovați în comunism. Prezentatorii au dat dovadă de amatorism la intrările în scenă, la replici, la momentele spontante… dar e bine și-așa…. Decât deloc, ar zice unii!

 

 

 

 

Scop

 

d9Doris Moldovan s-a auto-promovat prin aceste evenimente gratuite și fac pariu că va risca o candidatură la Parlamentarele din toamnă. Fotoliul de senator, ocupat de Cristian Florian ar fi o alternativă pentru feminista Doris Moldovan… care teoretic ar acapara voturile acestui segment… Practic… județul e ultra-conservator și e greu de crezut că Doris va ședea vreodată în Parlament.

E pe val… și-a revenit și unii ar spune că e în plină ascensiune. Deși punctează doar la imagine… e mai povestită decât unii care au gestionat funcții în PDL sau încă mai sunt pe funcții. Iar politic vorbind, e mai bine să fii povestit decât ignorat.

Candidatura la Doris NU se va lăsa așteptată și cu siguranță veți vedea mai multe acțiuni instrumentate abil în acest scop. Până la urmă om vedea dacă Doris Moldovan poate fi un parlamentar “de poveste” sau „de povestit nepoților”.  Pentru că la ce avânt are… garantat va face lobby pentru un loc eligibil la Parlamentare.

De altfel, la Parlamentare toate partidele au aruncat în luptă mediocri, cum ar fi: Daniel Suciu, Dobra, Deneș, Dolha, Cristian Florian, Monica Săsărman, Adrian Moldovan. Unii au pierdut lamentabil și astfel și-au văzut valoarea, iar alții eșuează lamentabil și încă nu-și văd valoarea. În aceste condiții de răsturnare a valorilor, parcă o candidatură marca Doris Moldovan pare a fi… europeană. Societatea mioritică ar fi o problemă majoră pentru zburdălnicia feministei din politica bistrițeană…

 

5 comments

  1. Doris este nemaipomenita cand este corespunzator impinsa de la spate,astazi tehnica foto a evoluat si e digi deci cu impinsul e subtire precum gheata pe care se afla…

  2. Bai Botezat, esti platit sa lansezi soparle din astea pe piata? Femeia asta e o incompetenta si o nulitate absoluta. Cate femei din Bistrita puteau organiza un spectacol daca avea niste mii de euro la dispozitie? Multe! Si cele mai multe ar fi luat loc in tribune, nu se faceau de ras pe scena.

    O sa iasa la iveala mizeriile de care s-a ocupat aceasta duduie!

  3. Balan Marius- Ecologist B-ta

    Nu este usor sa te implici si sa gestionezi atatea editii. FELICITARI D-na DORIS !

  4. E o femeie de succes si a demonstrat asta. Nu se va lasa calcata in picioare si daca se ambitioneaza va reusi

  5. Imi place Doris dar nu cred ca are sanse chiar asa sus

error: Content is protected !!