Două milioane de români îşi plătesc taxele şi impozitele online, prin Ghişeul.ro

Două milioane de români îşi plătesc taxele şi impozitele online, prin Ghişeul.ro, spune ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

După o creştere de aproape jumătate de milion de utilizatori în 2023, platforma oficială de plăţi online a statului român Ghişeul.ro a înregistrat contul cu numărul 2.000.000 miercuri, 10 ianuarie 2024.

Cheia digitalizării administraţiei este livrarea unor platforme informatice uşor de folosit şi eficiente. Ghişeul.ro este un exemplu de succes pentru că are interfeţe prietenoase cu utilizatorul, atât în versiunea sa web, cât şi în aplicaţia mobilă. În primele zile ale acestui an, peste 227.000 de români au scăpat de griji în relaţia cu statul român, achitând taxele şi impozitele prin Ghişeul.ro – rapid, fără cozi şi fără timp pierdut”, a declarat Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării.

Doar în intervalul 1-9 ianuarie 2024, platforma Ghişeul.ro a procesat 227.007 tranzacţii, în valoare de peste 83,6 de milioane de lei.

Până la 31 martie 2024, utilizatorii Ghişeul.ro beneficiază de o reducere de până la 10% la plata integrală a taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2024.

One comment

  1. Inca nu pot accesa ghiseul.ro pentru bistrita. Oare de ce? Din 8 ianuarie ar trebui sa functionrze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *