Dr. Gavrilaș Mureșan: A sta pe marginea fenomenului politic și administrativ și a comenta este inutil și insuficient

Medicul și antreprenorul Gavrilaș Mureșan a intrat în politică și va candida pentru o funcție de consilier județean pe lista Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud.

Într-un videoclip în care apare alături de Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, dr. Gavrilaș Mureșan a explicat de ce a luat această decizie și care sunt obiectivele sale.

Am venit în echipa asta deoarece consider că a sta pe marginea fenomenului politic și administrativ și a comenta ca un chibiț de fotbal este inutil și insuficient pentru vârsta mea. Astfel, am decis ca prin puterile mele și prin experiența mea să ajut ca în Consiliul Județean și în țara asta, într-o măsură mică evident, ideile liberale și comportamentul liberal în economie și în societate să fie mai evidente. Un element important care m-a adus aici este respectul față de proprietate. Alt principiu important asupra căruia mă voi concentra este asistența socială, cu toate elementele care o compun. Evident, asistența medicală care face parte din aceeași mare categorie și care trebuie bine văzută. În medicina primară trebuie să investim suficient de mult ca doctorul să fie motivat să trăiască în comunitatea pe care o deservește. Acestea sunt niște lucruri pe care dreapta liberală le susține și și eu le voi susține și ne vom strădui să le implementăm. Cu ajutorul tău (n.r. – a candidatului PNL Robert Sighiartău) și cu speranța în faptul că un aer și un suflu tânăr în Consiliul Județean vor face ca toate lucrurile să fie văzute în sensul ăsta și toate relațiile învechite și înțepenite în diverse interese se vor topi printr-o nouă organizare a conducerii Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, a spus dr. Gavrilaș Mureșan.

Dr. Gavrilaș Mureșan se va afla pe locul doi pe lista PNL pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

2 comments

  1. Balan Marius -Horea- ecologist

    Mare OM, mare Domn !
    Este si prietenul pescarilor, domnul doctor sponsorizand o actiune de repopulare cu pesti a apelor din BN in anii trecuti.
    Mult succes !

  2. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!