EDITORIAL: Duțu lui Titieni e OUT! Actorul renunță la Primăria Bistrița. Se încălzește „pufulețul” Dolha?

IMGP4362P.N.L a anunțat că actorul Adrian Titieni nu mai este candidatul lor pentru Primăria Bistrița. Proiectul Adrian Titieni a șcârțâit bine încă de la început și absența sa din peisajul local a confirmat zvonurile retragerii sale din cursă. Lucru care, oficial, s-a întâmplat chiar astăzi.

Liberalii revin la ideea unui om “de sondaje”, iar cum vechiul P.D.L are candidat la Consiliul Județean în persoana lui Eugen Curteanu… P.N.L ar avea primul cuvânt la desemnarea candidatului pentru Primăria Bistrița. Pe surse, Stelian Dolha ar fi cel mai bine-clasat dintre anonimi, în condițiile în care oricum sondajele scoase în public sunt bine-umflate și atent camuflate. Ar mai fi varianta unui nume surpriză, dar greu de crezut că ar avea șanse să răsară, darămite să-l bată pe Crețu.

 

 

Candidatura lui Stelian Dolha pare a fi varianta de rezervă pentru P.N.L. Oricum, dacă NU iese primar, deputatul are o portiță de scăpare și se bagă la Parlamentarele din toamnă. Părăsit de primari și fără șanse în politica mare, Dolha are mai degrabă profilul unui consilier de opoziție, nicidecum al unui lider de grup.

 

3-acl-dolha-gaitan-campanie-nasaudÎn schimb, chipul și gestica îl fac remarcat printre iluștrii anonimi din partid ce apar în haită prin conferințe, dar nu trec de 5%. La pachet. Și la pariu. Originar din Braniște și fără mari realizări administrative la activ, e greu de crezut că Dolha va mobiliza valul anti-Crețu. Oricum, o candidatură la Primăria Bistrița i-ar crește steaua lui Stelică. Si i-ar gâdila orgoliul rănit de migrația primarilor către P.S.D. Pe cealaltă parte, candidatura pentru Primăria Bistrița a fost lăsată baltă de P.D.L-iști, care în afara lui Oltean NU recunosc alt stăpân și de aceea l-au preferat tacit pe Titieni. Actorul a primit desemnarea, dar a refuzat candidatura și a dinamitat grupările liberaliste, care-acum se divid în căutarea alesului: să fie din tabăra Oltean sau din tabăra lui Dolha. Din prima grupare, Seserman ar scoate capul ca o mangustă și instant ar provoca acid la stomacul unor colegi, care l-au lăsat baltă în disputa cu tabăra Dobra – Băbuțan -Titieni.

 

dd1Seserman e din Măluț dar a fost adoptat de Bistrița și cu siguranță se va umfla orezul-ntrânsul pentru o candidatură pe argumentul: „v-am zis io că numai io pot câștiga”! Rămâne de văzut dacă P.D.L-iștii vor face plocoane sau vor ploconi pe altul. De necaz și de oftică!

În afara tinereții și a zburdălniciei, ambii candidați de partid sunt cam pe același profil, cu un plus pentru Sese care e mai de oraș ca Dolha.  Mânzii nechează iluzoriu, crezând că tinerii și femeile vor veni valuri-valuri să-i ștampileze pe buletin.

Dacă în 8 ani NU au fost în stare să găsească un candidat de forță, liberalii și-o vor lua în barbă, chiar de-or scoate pe turnantă un candidat fără barbă! Pentru că Bistrița s-a cam săturat de bărbile lor! Și are nevoie de un candidat cu bărbăție, cu șanse reale!

 

Dolha se destăinuie: „DA, am vândut pufuleți în tinerețe…”. Vezi un interviu FABULOS cu șeful PNL, cel ce taie-n carne vie pentru liberali!

 

Un interviu interesant cu Dolha … atât de actual, după 2 ani de Parlament. Interviul a fost publicat în Bistrițeanul.ro în 2014.

Reporter: – Ați vândut pufuleți, în tinerețe?

Dolha: – Da, și am vândut mulți pufuleți… ca să știe și domnul Popescu! Înainte de a intra în PNL și a deveni consilier județean și deputat am avut mai multe magazine și am comercializat o serie de produse, printre care și pufuleți. Am avut o profesie liberală (râde).

Reporter:- Geanta i-ați cărat-o lui Țintean?

Dolha: – Acuma cu cărătorii de geantă… cred că Popescu face referire la cei care-mi cară mie geanta, dar eu îmi duc geanta singur pentru că încă mai pot. Dar prefer ca tinerii ăștia liberali să care o geantă liberală, decât una PSD. Asta prefer!

Reporter: – Sunteți mulțumit de cum arată PNL – ul acum, cu seniorii învrăjbiți, cu un senator trecut în barca PSD și cu o parte din primari și directori la întrunirea cu Tăriceanu?

Dolha: – Înainte de toate, e nevoie de un act de igienă elementară în interiorul partidului. Fuziunea a fost votată de 2.000 de delegați, e o decizie de partid, nu a lui Stelian Dolha. Asta e linia partidului și cine NU face așa se situează în afara partidului.

Aici puteți citi interviul integral cu Stelian Dolha: http://www.bistriteanul.ro/dolha-se-destainuie-da-am-vandut-pufuleti-in-tinerete-vezi-un-interviu-fabulos-cu-seful-pnl-cel-ce-taien-carne-vie-pentru-liberali-1408009517078.html

 Citește un PAMFLET savuros:s-crop-21-640x400 Pufuleț și Nătăfleț!

http://www.ziardebistrita.ro/pufulet-si-nataflet/

 

 

One comment

  1. Cu astfel de candidati eu nu ma duc la vot.