EL zice: „Diaspora, niște jeguri violente și frustrate!” Cine e Dorin Popescu și ce mesaje îi transmiteți? E bugetar de LUX, are peste 10.000 de lei salariu și activeză la Consiliu Județean!

Personajul din imagine a făcut câteva comentarii în spațiul public, referitor la mitingurile susținute de cei veniți din străinătate: „Diaspora niște jeguri violente și frustrate!” este comentariul postat de funcționarul public, angajat al Consiliului Județean.

Dorin Popescu a fost promovat pe filiera lui Ioan Țintean și a fost prefect a județului, deputat, vicepreședinte al Consiliului Județean și acum este director executiv la Consiliu Județean, funcție de bugetar de LUX, cu peste 10.000 de lei salariu.

Funcționar public, cu 10.000 de lei salariu!

Membru ALDE , Dorin Popescu a fost îndepărtat de la conducerea partidului, pe motiv că NU s-a implicat în campania electorală! Personaj conflictual, Dorin Popescu s-a afirmat din opoziție când făcea scandal la ședințele de Consiliu Județean (2008 – 2012), din postura de simplu consilier liberal. Drept răsplată, când Radu Modovan a preluat funcția de președinte, i-a oferit fotoliul de vicepreședinte al CJ și ulterior l-a păstrat în organigrama instituției, ca director executiv ( a participat la concurs de unul singur).

În 2016, pe funcția deținută de Popescu a intrat Ioan Țintean și a devenit vicepreședinte al Consiliului Județean, ca urmare a alianței PSD-ALDE. Fără loc de muncă, Dorin Popescu și-a depus dosarul pentru funcția de director executiv în cadrul “Direcției tehnice de investiții” din cadrul Consiliului Județean.

Dorin Popescu are notă informativă la CNSAS, pe motiv că ar fi dat informații Securității lui Ceaușescu, pe vremea când era elev!

Într-una din ședințele ordinare, Dorin Popescu a fost numit Papaiani – apelativ ce face referire la numele conspirativ din dosarul vicepreședintelui Consiliului Județean, aflat în arhiva C.N.S.A.S.

Vezi aici nota informativă de la C.N.S.A.S prin care se arată că vicepreședintele CJ ar fi oferit informații Securității, pe vremea când era elev:

De menționat că NU s-a găsit un angajament semnat de elevul Dorin Popescu, ci doar o notă informativă:

„Dorin Popescu, elev în cadrul liceului Liviu Rebreanu din Reșița a fost recrutat în problema tineret pentru acoperirea obiectivă a gruului de elevi din acest obiectiv. I-a fost atribuit numele conspirativ PAPAIANI. În dosarul amintit NU există angajament semnat de către titular. Direcția de Specialitate a identificat următoarele informații transmise Securității de donul Dorin Popescu și consemnate de ofițer: Mi-a relatat că elevul D.M este un elev foarte bun la învățătură, are o comportare rea, se ceată cu colegii, cu unii profesori se poartă mai cosmopolit, îi place numai muzica străină și moda occidentală. A fost în R.F.G și a fost foarte încântat de ceea ce a văzut acolo, aducând elogii sistemului din Occident și sperând să mai meargă odată” – după cum se arată în nota informativă.

De-a lungul vremii, Popescu a deținut mai multe firme, SC Internos SRL Bistriţa, de consultanţă în afaceri şi management, MP Internaţional Group SRL Bistriţa, cu obiect comerţul cu mobilă şi covoare, SC Euro GDG Agency SRL Bistriţa, care se ocupa de voiaj şi călătorii și SC Danmar Autoclub SRL Bistriţa.

Dorin Popescu are 61 de ani și este de profesie inginer. A fost prefect, deputat, vicepreședinte al Consiliului Județean în primul mandat a lui Radu Moldovan și acum are un job călduț și încasează… lei pe lună!
A deținut 2 firme care au falimentat, iar din 1996 a avut numai funcții la Stat.

C.V-ul lui Dorin Popescu:

1983-1984, Inteprinderea de Utilaj Tehnologic, Bistriţa;
1984-1988, I.I.E.P. Bistriţa-Năsăud;
1988-1990, Coop. Confecţia, Bistriţa;
1990-1994, SC DANMAR Auto Club SRL, Bistriţa;
1994-1996, SC ELVILA Internaţional SA, Bucureşti;
1996-1999, Prefect, Prefectura jud.Bistriţa-Năsăud;
1999-2000, Parlament, Camera Deputaţilor – consilier parlamentar.
2000-2004, deputat
2004 – 2008 -consilier județean
2008 – 2012 vicepreședinte al consiliului Județean
2016 – candidat de unul singur pentru funcția de director executiv în cadrul Consiliului Județean.

2 comments

  1. Nu a facut nimic Popescu asta de cand il stiu si se ocupa numai de intrigi

  2. Um slu.gaci batos care nu a muncit in viata lui.sa.ti fie rusine ciuma.

error: Content is protected !!